Cantu Shea Butter hydraterende haarconditioner crème 400 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Cantu Shea Butter hydraterende haarconditioner crème 400 ml

Hydraterende verzachtende conditioner voor krullend haar is een product gemaakt voor de verzorging van krullend en golvend haar. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen:

-Hydrateert en verbetert de conditie van het haar: deze conditioner hydrateert perfect het haar, vooral het haar dat droog en broos is. Hierdoor voorkomt het overmatige droogheid en gespleten haarpunten, wat de conditie van het haar verbetert en het een gezonder uiterlijk geeft.

-Pure sheaboter: Het product bevat pure sheaboter, die bekend staat om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Karitéboter is rijk aan vitamines en vetten die het haar helpen regenereren en de elasticiteit ervan behouden.

-Zachte samenstelling: De conditioner heeft een milde samenstelling en is daardoor geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en haar. Het bevat geen irriterende ingrediënten zoals sulfaten, minerale oliën, parabenen, ftalaten en andere, waardoor het veilig is voor de gezondheid van het haar.

-Speciaal voor krullend haar: de conditioner is ontwikkeld voor krullend haar, dat vaak intensieve verzorging en hydratatie vereist. Deze conditioner helpt complexe krullen te temmen, waardoor ze zacht en veerkrachtig blijven.

Voor mensen die gezond, mooi krullend haar willen behouden, is deze conditioner een waardevol product in de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op vochtig haar en grondig uitwrijven. Bewaar het sap 5 minuten en spoel af.

SAMENSTELLING

Water ( Aqua , Eau), Stearylalcohol, Cetylalcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, StearamidopropylDimethylamine, Glycerylstearaat, Fenoxyethanol, Parfum (Geur), Neopentylglycoldiheptanoaat, Melkzuur, Isododecaan, Ethylhexylglycerine, Polyester-11, Panthenol , Dinatrium-EDTA, benzylbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113949
just a few left

Specifieke referenties

ean13
817513015328

Cantu Shea Butter...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies