Hairmate Kissy Conditioner voor dun en kwetsbaar haar 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Roze leave-in conditioner is bedoeld voor haarverzorging na kleurbehandelingen en is bedoeld om glans toe te voegen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Hairmate Kissy Conditioner voor dun en kwetsbaar haar 250 ml

De roze uitspoelconditioner "PINKY SWEAR" is bedoeld voor haarverzorging na kleurbehandelingen en is bedoeld om glans en glans toe te voegen en de warme kleur van het haar te behouden. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en voordelen van het gebruik ervan:

-Algenextracten: Deze extracten zijn rijk aan voedingsstoffen en helpen het haar te hydrateren. Ze voegen ook glans toe en helpen de intense kleur te behouden.

-Bevochtigingsmiddelen: bevochtigingsmiddelen zijn bevochtigingsmiddelen die helpen uw haar vochtig te houden. Dankzij hen wordt het haar gehydrateerd, wat vooral belangrijk is na kleurbehandelingen.

-Kalahari meloenolie: Deze olie staat bekend om zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Het helpt de haarstructuur opnieuw op te bouwen en te versterken, wat belangrijk is na chemische behandelingen.

-Pseudoceramides: Pseudoceramides helpen de haarstructuur te beschermen en te versterken. Het werkt op dezelfde manier als natuurlijke ceramiden, die voorkomen in gezond haar.

-Rijst- en soja-eiwitten: deze eiwitten helpen het haar weer op te bouwen en geven het elasticiteit en kracht.

-Organisch hibiscusbloemextract: Hibiscus staat bekend om zijn kleurconditionerende en kleurbeschermende eigenschappen. Dit werkt door uw haarkleur te beschermen tegen vervaging.

Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om de conditioner maximaal 30 seconden op het haar te laten zitten. Als je een roze haarkleur wilt, kun je deze tijd verlengen tot 2 minuten. "PINKY SWEAR" zorgt voor verzorging en kleurbehoud, geeft glans en beschermt het haar tegen vervaging na kleurbehandelingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid conditioner aan op je haar. Masseer zachtjes in je haar en laat 2-3 minuten intrekken. Grondig spoelen

SAMENSTELLING

Kalahari-meloenzaadolie, rijst- en soja-eiwitten, ZEEMOS, UV-filter, Glycerine Aqua , Glycerine, Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Trimethylopropaantricaprylaat / Tricapraat, Citrullus Lanatus Zaadolie, Hibiscus Sabdariffa-bloemenextract, Kappaphycus Alvarezii-extract, Laminaria Saccharina-extract, Gehydrolyseerd rijsteiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit, glycine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, polyquaternium-37, polyester-37, dimethicon PEG-8 Meadowfoamate, polysiliconen-15, gehydrogeneerd polydeceen, parfum, trideceth-6, isopropylalcohol, tocoferol, lecithine, ascorbylpalmitaat , Glycerylstearaat, Glyceryloleaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Basic Red 51, Coumarine, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114047
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904365746021

Hairmate Kissy Conditioner...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies