Hairmate Repair Conditioner voor droog en broos haar 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

De uitspoelbare conditioner is ontworpen voor maximale haarregeneratie en vernieuwing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Hairmate Repair Conditioner voor droog en broos haar 250 ml

"REPAIR" afspoelbare conditioner is ontworpen voor maximale haarregeneratie en vernieuwing. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en voordelen van het gebruik ervan:

- Pantenol : Panthenol staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het helpt het juiste niveau van haarhydratatie te behouden, wat belangrijk is, vooral voor beschadigd en droog haar.

-Glycerine: Glycerine is een vochtinbrengende crème die helpt het haar en de hoofdhuid vochtig te houden. Het is huidvriendelijk en helpt uitdroging te voorkomen.

-Conditionercomplex: Dit complex helpt de haarstructuur glad te maken, wat vooral belangrijk is voor beschadigd haar. Het werkt door het herbouwen en opvullen van gaten in de haarstructuur.

-Katoenolie: Katoenzaadolie levert voedingsstoffen die het haar helpen regenereren, waardoor het zachter en gladder wordt.

-Zijde: Zijde staat bekend om zijn gladmakende en herstellende eigenschappen. Het helpt de natuurlijke elasticiteit en glans van de haarstructuur te herstellen.

De "REPAIR" conditioner zorgt voor uitgebreide haarrevitalisatie, voorkomt kroezen en hydrateert het haar, vooral na styling- en kleurbehandelingen. Het is een ideaal product voor dagelijks gebruik voor mensen met beschadigd, droog en medium of dik haar. Het werkt zowel op de haarstructuur als op de hoofdhuid om maximale vernieuwing en regeneratie te garanderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid conditioner aan op je haar. Masseer zachtjes in je haar en laat 2-3 minuten intrekken. Grondig spoelen

SAMENSTELLING

Gehydrolyseerde zijde, katoenzaadolie, Aqua -panthenol, cocamidopropylhydroxysultaïne, natriumcocoylisethionaat, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, glycerine, Coconut , natriumisethionaat, gehydrolyseerde zijde, Gossypium Herbaceum-zaadolie, polyquaternium-7, cetrimoniumchloride, quaternium-95, styreen/acrylaten Copolymeer, polyquaternium-10, PEG-120 methylglucose trioleaat, propaandiol, parfum, natriumlaurylsulfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, citroenzuur, benzylbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114048

Specifieke referenties

ean13
5904365746083

Hairmate Repair Conditioner...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies