Hairmate Pinky Swear Conditioner voor gekleurd haar 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

De conditioner is ideaal voor gebruik na het kleuren, omdat het helpt de mooie kleur van het haar en de algehele conditie ervan te behouden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Hairmate Pinky Swear Conditioner voor gekleurd haar 250 ml

De roze uitspoelconditioner genaamd "PINKY SWEAR" is gemaakt voor haar dat gekleurd is. Het doel is om glans en glans aan het haar toe te voegen en de ego kleur van het haar te helpen behouden. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en werkingen van deze conditioner:

- Algenextracten en bevochtigingsmiddelen: deze ingrediënten zijn geweldig om je haar te hydrateren. Ze helpen water in het haar vast te houden, wat belangrijk is na kleurbehandelingen, waardoor het haar droog kan worden. Hierdoor wordt het haar zachter en gehydrateerd.

-Kalahari-meloenolie en pseudoceramiden: Deze olie, gecombineerd met pseudoceramiden en rijst- en soja-eiwitten, helpt de schade aan de interne structuur van het haar weer op te bouwen. Dit is belangrijk na chemische behandelingen, zoals kleuren, die het haar kunnen beschadigen. Dankzij deze ingrediënten wordt het haar sterker en minder gevoelig voor broosheid.

- Biologisch hibiscusbloemextract: dit ingrediënt is ontworpen om glans aan het haar te geven en de kleur te beschermen tegen vervaging. Dit is belangrijk voor gekleurd haar omdat het helpt de intensiteit van de kleur te behouden.

PINKY SWEAR-conditioner is ideaal voor gebruik na het kleuren, omdat het helpt de mooie kleur van uw haar en de algehele conditie ervan te behouden. Het heeft een hydraterende, versterkende en herstellende werking, wat belangrijk is voor de gezonde uitstraling van het haar na het kleuren.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor het beste effect laat u de conditioner maximaal 3 minuten op het haar zitten. 30 seconden, om een roze kleur te verkrijgen 2 minuten

SAMENSTELLING

Kalahari-meloenzaadolie, rijst- en soja-eiwitten, ZEEMOS, UV-filter, Glycerine Aqua , Glycerine, Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Trimethylopropaantricaprylaat / Tricapraat, Citrullus Lanatus Zaadolie, Hibiscus Sabdariffa-bloemenextract, Kappaphycus Alvarezii-extract, Laminaria Saccharina-extract, Gehydrolyseerd rijsteiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit, glycine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, polyquaternium-37, polyester-37, dimethicon PEG-8 Meadowfoamate, polysiliconen-15, gehydrogeneerd polydeceen, parfum, trideceth-6, isopropylalcohol, tocoferol, lecithine, ascorbylpalmitaat , Glycerylstearaat, Glyceryloleaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Basic Red 51, Coumarine, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114051

Specifieke referenties

ean13
5904365746168

Hairmate Pinky Swear...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies