Anwen Pump It Up Leave-in haarbalsem voor volume in het haar 150 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Dankzij dit wordt je haar gezonder, glanzender en vol leven

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Anwen Pump It Up Leave-in haarbalsem voor volume in het haar 150 ml

De aangeboden haarbalsem is een product dat is ontworpen voor uitgebreide verzorging en verbetering van de haarconditie. De unieke formule bevat een aantal ingrediënten die zorgen voor de gezondheid en uitstraling van het haar. Gehydrolyseerde havereiwitten helpen het haar te versterken, waardoor het elastisch en zijdezacht wordt. Het geoptimaliseerde lipocomplex van ceramiden, glycolipiden en fosfolipiden uit zonnebloem verbetert de structuur van het haar en beschermt het tegen beschadiging. Bovendien maakt het product gebruik van een combinatie van polysachariden en peptiden verkregen uit amandelen, heemst en vlas, die een biofilm op het haaroppervlak creëren. Deze biofilm hydrateert het haar, geeft het een prachtige glans en extra volume. Tapiocazetmeel maakt de lokken perfect glad en inuline, een honingderivaat, heeft een hydraterende werking. De balsem heeft een lichte formule die het haar niet verzwaart en daardoor vanaf de wortels te gebruiken is. Het maakt het haar niet alleen optisch dikker, ale plakt het ook niet aan elkaar, waardoor het licht en flexibel blijft. Deze balsem is geschikt voor alle haartypes, ongeacht de porositeit. Dankzij dit wordt je haar gezonder, glanzender en vol leven.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid balsem over je handen en breng het vervolgens aan op gewassen en uitgelekt haar bij de wortels (niet aanbrengen op lengtes). Droog het met een föhn en geniet de hele dag van het volume.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, PVP, Inuline, Tapiocazetmeel, Behentrimoniummethosulfaat, Octyldodecanol, Gehydrolyseerde Haver, Gehydrogeneerde Coco-Glyceriden, Helianthus Annuus Zaadextract, Linum Usitatissimum Zaadextract, Althaea Officinalis Wortelextract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruitextract, Natrium Laneth-40 Maleaat/styreensulfonaatcopolymeer, VP/DMAPA-acrylatencopolymeer, Honey , xanthaangom, tocoferylacetaat, parfum, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, sorbinezuur, benzalkoniumchloride, linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114057
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905440419212

Anwen Pump It Up Leave-in...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies