So!flow Protein-Emollient Conditioner voor medium poreus haar dat gevoelig is voor kroezen 300 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Eiwitverzachtende conditioner is een ideale oplossing voor de verzorging van haar met gemiddelde porositeit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

So!flow Protein-Emollient Conditioner voor medium poreus haar dat gevoelig is voor kroezen 300 ml

Haar met de neiging tot kroezen, droogheid en gemiddelde porositeit lijkt vaak verzwakt, mist glans, reageert op overtollig vocht en heeft de neiging te krullen. Een goede verzorging is de sleutel tot het herstellen van de gladheid, zachtheid en glans, waardoor het haar zijdezacht aanvoelt, gemakkelijk te kammen is en vol elasticiteit heeft. Eiwitverzachtende conditioner is een ideale oplossing voor de verzorging van medium poreus haar. Het bevat veganistische keratine, die gaten in de haarstructuur opvult, versterkt en glad maakt. Argan- en babassu-oliën maken het haar elastisch, maken het zacht en gezond en hydrateren het effectief. De conditioner bevat ook het adaptogeen schisandra en de geur van sinaasappel en kardemom maakt elk gebruik tot een waar genot. Het is een ideaal product voor de verzorging van medium poreus haar. Het product is 100% dermatologisch getest en vegan waardoor het geschikt is voor diverse haartypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen, vochtig haar dat uit overtollig water is geperst. Even laten inwerken en grondig afspoelen met water

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Gehydrolyseerd plantaardig eiwit, Gehydrolyseerd rijsteiwit, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Orbignya Oleifera Zaadolie, Schisandra Chinensis Fruitextract, Argania Spinosa Pitolie, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Inuline, Betaïne, Maltooligosyl Glucoside, Gehydrogeneerd zetmeel Hydrolysaat, glycerine, Panthenol , tocoferol, bèta-sitosterol, squaleen, glycine soja-olie, cetrimoniumchloride, melkzuur, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, limoneen, citral, coumarine, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114100

Specifieke referenties

ean13
5907618136372

So!flow Protein-Emollient...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies