Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor beschadigd haar Heermoes + Ureum 300 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke conditioner met paardenstaart is een uitstekende keuze voor mensen van wie het haar beschadigd, broos, droog en dof is.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor beschadigd haar Heermoes + Ureum 300 ml

Natuurlijke conditioner met paardenstaart is een uitstekende keuze voor mensen van wie het haar beschadigd, broos, droog en dof is. Het werkt intensief op veel aspecten van de gezondheid van je haar en hoofdhuid. Heermoes, een van de belangrijkste ingrediënten van deze conditioner, staat bekend om zijn haarversterkende eigenschappen. Het hydrateert en helpt breuk te voorkomen. Dankzij dit wordt je haar elastisch en glanzend, waardoor het gladder wordt en er gezonder uitziet. Ureum is een ander ingrediënt dat het haar intensief hydrateert, wat vooral voor droog haar uiterst belangrijk is. Gehydrateerd haar is beter bestand tegen beschadiging en elastischer, wat het stylen gemakkelijker maakt. Een bijkomend voordeel van deze conditioner is dat het het kammen van het haar vergemakkelijkt. Het haar wordt flexibeler en raakt minder snel in de war. Dit is een perfecte oplossing voor iedereen die zorg wil dragen voor de gezondheid en het uiterlijk van zijn haar. Bovendien is de fles waarin deze conditioner wordt geleverd, gemaakt van 100% gerecyclede materialen en recyclebaar. Hierdoor wordt het milieu ontzien, wat een bijkomend voordeel is van dit product.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Gelijkmatig over de gehele lengte verdelen en na enkele minuten uitspoelen

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, BehenamidopropylDimethylamine, Isopropylpalmitaat, Argania Spinosa Kernelolie, Equisetum Arvense-extract, Inuline, Ureum, Butyrospermum Parkii-boter, Maltooligosylglucoside, Gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, Cetrimoniumchloride, Melkzuur, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat , Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114116
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136600

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies