Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor vet haar Mint + Zink 300 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke conditioner voor vet haar is een uitstekende keuze voor mensen die last hebben van overmatig vet haar en het fris en licht willen houden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor vet haar Mint + Zink 300 ml

Natuurlijke conditioner voor vet haar is een uitstekende keuze voor mensen die last hebben van extreem vet haar en het fris en licht willen houden. Deze conditioner is geformuleerd om de hoofdhuid en het haar in balans te brengen en heeft vele voordelen. Het hoofdbestanddeel van deze conditioner is munt, wat een verfrissend effect heeft. Dit zorgt er niet alleen voor dat je je fris voelt, ale helpt ook bij het reguleren van de talgproductie door de talgklieren op je hoofdhuid. Hierdoor blijft het haar schoner en blijft het langer fris. Een ander belangrijk ingrediënt is zink. Zink speelt een sleutelrol bij het reguleren van de werking van de talgklieren en helpt vettig haar te verminderen. Het is ook nuttig bij het bestrijden van roosproblemen. Deze conditioner verzwaart het haar niet, waardoor het licht en vol volume blijft. Bovendien maakt het het kammen makkelijker, wat belangrijk is, vooral als je langer haar hebt. Het is ook vermeldenswaard dat de fles van deze conditioner milieuvriendelijk is, omdat deze is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en recyclebaar is. Milieubescherming is een bijkomend voordeel van dit product.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Gelijkmatig over de gehele lengte verdelen en na enkele minuten uitspoelen

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, BehenamidopropylDimethylamine, Glycerine, Mentha Piperita-bladextract, Inuline, Zinksulfaat, Isopropylpalmitaat, Cetrimoniumchloride, Melkzuur, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114117
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136617

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies