beBIO Ewa Chodakowska LONGEVITY Natuurlijke Aloë-vloeistof voor haarregeneratie en voeding 100 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Het heeft een hydraterende, regenererende en voedende werking en voorziet de hoofdhuid en het haar van essentiële voedingsstoffen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

beBIO Ewa Chodakowska LONGEVITY Natuurlijke Aloë Vloeistof voor haarregeneratie en voeding 100 ml

Aloë haarvloeistof is een natuurlijke regenererende en voedende therapie. Ontdek waarom het de moeite waard is om dit product te kopen:

Belangrijkste voordelen:

-Pro-Structure™ Complex: Herbouwt, hydrateert en beschermt de haarkleur zichtbaar na het eerste gebruik.

-Combinatie van resveratrol en NMN: Heeft een antioxiderende werking en beschermt collageen- en elastinevezels tegen vernietiging.

-Aloë: Het heeft een hydraterende, regenererende en voedende werking en voorziet de hoofdhuid en het haar van essentiële voedingsstoffen.

-Plantaardige keratine: maakt het haar flexibel en ultra en geeft een gezonde glans.

Aloë-vloeistof is een uitstekende manier om het haar te regenereren en te voeden, waardoor de natuurlijke kracht en elasticiteit wordt hersteld. Het product is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en beschermt de haarkleur. Ontdek hoe Aloë-vloeistof de natuurlijke schoonheid van je haar kan benadrukken.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Als conditioner: verdeel een kleine hoeveelheid vloeistof over je handen en breng aan op licht vochtig haar. Niet spoelen.

2. Als booster vóór verdere verzorging: breng de vloeistof aan op je haar en ga dan verder met de volgende verzorgingsfasen, bijvoorbeeld haaroliën.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloe Barbadensis Juice , glycerine, xanthaangom, acacia seyalgomextract, biotine, gehydrolyseerd maïseiwit, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit, nicotinamide-mononucleotide, resveratrol, gehydrolyseerd walnootextract, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, hydroxypropylguar-hydroxypropyltrimonium Chloride, decylglucoside, natriummethyloleoyltauraat, natriumsesamfoacetaat, citroenzuur, polymethylmethacrylaat, tricapryline, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, citronellol, hexylkaneel, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114366
a lot

Specifieke referenties

ean13
5908233662949

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies