Barwa Naturalna Grape conditioner voor krullend en golvend haar in tube 200 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

De conditioner accentueert perfect de krul van het haar, waardoor het glanzend, elastisch en gemakkelijker te stylen is.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Barwa Naturalna Grape conditioner voor krullend en golvend haar in tube 200 ml

Grape Conditioner is gemaakt voor krullend en golvend haar en biedt intensieve verzorging die de natuurlijke schoonheid naar voren brengt, elasticiteit toevoegt en weerbarstige krullen temt.

Actie:

-Druivenpitolie: Biedt een effectieve beschermende barrière, verhoogt de elasticiteit van het haar, waardoor het beter bestand is tegen beschadiging. Het hoge gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren omhult de haarschubben, maakt de structuur glad en geeft glans.

-Druivenextract: hydrateert, heeft antioxiderende en haarversterkende eigenschappen en draagt bij aan het verbeteren van hun conditie.

-Tarweproteïnen: Herbouwen de haarstructuur en voorzien deze van essentiële voedingsstoffen.

De conditioner accentueert perfect de krul van het haar, waardoor het glanzend, elastisch en gemakkelijker te stylen is. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten krijgt krullend haar de intensieve verzorging die het nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gewassen haarpunten en masseer zachtjes. Een paar minuten laten intrekken en daarna grondig uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Butyrospermum Parkii-boter, Vitis Vinifera-zaadolie, Vitis Vinifera-fruitextract, gehydrolyseerde tarwegluten, Cetrimoniumchloride, propyleenglycol, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114594

Specifieke referenties

ean13
5902305008307

Barwa Naturalna Grape...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies