Barwa Naturalna Conditioner voor droog en broos haar Avocado in tube 200 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

De regenererende conditioner is bedoeld voor broos, droog en beschadigd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Barwa Naturalna Conditioner voor droog en broos haar Avocado in tube 200 ml

De regenererende conditioner is bedoeld voor broos, droog en beschadigd haar, vooral voor haar dat extra verzorging nodig heeft na chemische behandelingen, verven en blootstelling aan hoge temperaturen. Avocado-olie en kokosolie zijn belangrijke ingrediënten met sterke regeneratieve eigenschappen. Het vitaminecomplex in de formule zorgt voor een intense hydraterende en voedende verzorging. Biotyna , ook bekend als vitamine B7, conditioneert uw haar en verbetert de algehele conditie ervan. Voedende oliën, waaronder avocado- en kokosolie, hydrateren het haar effectief en herstellen de natuurlijke glans. Na het eerste gebruik wordt het haar glad, voelt zacht aan en is gemakkelijk doorkambaar. De regenererende conditioner combineert het aroma van vanille met een unieke bloemengeur en fruitige tonen, waardoor een unieke zintuiglijke ervaring ontstaat tijdens de haarverzorging. Ontdek het geheim van intensieve haarregeneratie en herstel het gezonde uiterlijk dankzij de regenererende conditioner met avocado- en kokosolie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gewassen haarpunten en masseer zachtjes. Een paar minuten laten intrekken en daarna grondig uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, plantaardige olie, Butyrospermum Parkii-boter, Cocos Nucifera-olie, biotine, bioflavonoïden, pyridoxine HCI, linolzuur, linoleenzuur, tocoferol, retinylpalmitaat, tocoferylacetaat, Panthenol , glycerine , Cetrimoniumchloride, Propyleenglycol, Polysorbaat 20, Citroenzuur, Parfum, Benzylsalicylaat, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114595

Specifieke referenties

ean13
5902305008260

Barwa Naturalna Conditioner...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies