• -€ 3,00
  • topdeal
  • - € 3,00

OnlyBio Hair of the day Set voor hoog poreus haar: Conditioner + Masker + Scrunchie Gratis

€ 12,80
€ 15,80
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 12,60

Set voor hoog poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

OnlyBio Hair of the day Set voor hoog poreus haar: Conditioner + Masker + Scrunchie Gratis

De set "HAIR OF THE DAY" is een uitgebreide verzorging voor hoog poreus haar, bestaande uit een eiwitconditioner (200 ml) en een verzachtend masker (400 ml). Bewuste haarverzorging is de sleutel tot het herstel van zwaar beschadigde lokken en het beschermen ervan tegen de noodzaak om ze af te knippen. Het verzachtende masker voor hoog poreus haar is een cosmetica met een rijke receptuur, gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten, vrij van chemicaliën. Het bevat waardevolle oliën zoals lijnolie en druivenpitolie, die het haar diep voeden en glans geven.

Verzachtend masker voor haar met hoge porositeit:

-Samengesteld uit 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

- Lijnzaadolie voedt diep en geeft glans.

-Druivenpitolie hydrateert en beschermt het haar.

-Ondersteunt evenwichtige en bewuste zorg.

Welke effecten krijg je?

Door regelmatig gebruik van het verzachtende masker kunt u uw haar temmen en disciplineren, waardoor eerdere haarproblemen worden geëlimineerd. Het haar zal beter handelbaar zijn, zonder dat het in de war raakt of scheurt tijdens het kammen.

Eiwitconditioner:

-Het is gebaseerd op 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

-Veganistisch en niet getest op dieren.

-Universeel, biedt de juiste dosis eiwitten voor haar met verschillende porositeiten.

Welke effecten krijg je?

Eiwitconditioner helpt de haarstructuur opnieuw op te bouwen, schade op te vullen, te voeden en te versterken. Dit is een uitgebreide ondersteuning voor het verbeteren van de conditie van uw haar en vormt de eerste stap naar verfrissing en glans. Onthoud echter dat het belangrijk is om alle drie de voedingsstoffen te verstrekken om de PEH-balans te behouden.

Scrunchie - een comfortabele scrunchie-haarband die niet aan je haar trekt of breekt.

HOE TE GEBRUIKEN

Eiwitconditioner: Aanbrengen op vochtig haar dat eerder uit overtollig water is geperst. Het is voldoende om een kleine hoeveelheid conditioner aan te brengen, die na slechts enkele minuten wordt afgespoeld.

Verzachtend masker: aanbrengen op vochtige, ale niet natte lokken. Wacht een paar minuten en spoel grondig

SAMENSTELLING

Eiwitsupplement: Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Gehydrolyseerd Rijsteiwit, Gehydrolyseerde Haver, Gehydrolyseerd Erwteneiwit, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit, Guar-hydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Tocoferol, Cetrimoniumchloride, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, hexylcinnamal, benzylsalicylaat, geraniol, limoneen.

Verzachtend masker: Aqua, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera Zaadolie, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimonium Chloride, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie, Gossypium Herbaceum (Katoen) Zaadolie, Cetrimonium Chloride, Nigella Sativa ( Black Zaad) Zaadolie, Tocoferol, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114886
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805283380

OnlyBio Hair of the day Set...

€ 15,80 € 12,80
group_work Toestemming voor cookies