BIOVAX Express Haarconditioner 7in1 Bamboe & Avocado -olie 200 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Biovax 7in1 Beauty Benefit is niet zomaar een conditioner, het is een ritueel dat in slechts 60 seconden uitgebreide verzorging biedt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BIOVAX Express Haarconditioner 7in1 Bamboe & Avocado -olie 200 ml

Ontdek het geheim van de gladheid en gezonde uitstraling van uw haar met Biovax 7in1 Beauty Benefit Express Conditioner - Bamboe & Avocado-olie! Deze buitengewone combinatie van ingrediënten in de conditioner zorgt niet alleen voor onmiddellijke voeding, ale ook voor 7 meetbare voordelen voor je haar.

Voordelen die u krijgt:

- Verdikking en gladheid: het 3D Bamboo Protect-complex werkt in elke fase van het haar, waardoor het niet alleen een verdikte structuur krijgt, maar ook gladheid over de hele lengte.

-Thermische bescherming tijdens het stylen: Style je haar veilig, wetende dat het beschermd is tegen de negatieve effecten van hoge temperaturen.

- Diep vocht en zachtheid: uw haar krijgt zijn natuurlijke vocht terug en voelt extreem zacht aan.

-Maakt kammen gemakkelijker: vergeet problemen met kammen! De conditioner vergemakkelijkt het proces, waardoor het haar beter handelbaar wordt.

- Mooie glans: u krijgt een gezonde en glanzende look die de aandacht zal trekken.

- Vermindert statische elektriciteit: Dankzij de antistatische formule zal het haar minder snel statisch worden, waardoor een verzorgd uiterlijk behouden blijft.

- Beheersbaarheid: Creëer een verscheidenheid aan stijlen met behulp van de elasticiteit en beheersbaarheid van uw haar.

Profiteer van de gunstige eigenschappen van avocado-olie en bamboe in een lichte consistentie. Biovax 7in1 Beauty Benefit is niet zomaar een conditioner, het is een ritueel dat in slechts 60 seconden uitgebreide verzorging biedt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op het haar, vermijd de wortels. De conditioner werkt onmiddellijk op het haaroppervlak, slechts 60 seconden. Spoel de conditioner na deze tijd grondig uit. Gebruik elke keer na het wassen van je haar met shampoo. Kan elke dag gebruikt worden.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetylalcohol, Cetearylalcohol, Cetylesters, Distearyldimoniumchloride, Ceteareth-20, Glycerine, Sorbitol, Persea Gratissima-olie, StearamidopropylDimethylamine, Quaternium 80, PANTHENOL , Bambusa Arundinacea-wortelextract, Bambusa Vulgaris-scheutextract, Helianthus Annuus-zaadolie, Parfum, Citroenzuur, Benzylalcohol, Methylchloorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Silica, Dextrine, Propyleenglycol, BHT, Natriumchloride, CI 19140, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115261
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905279070233

BIOVAX Express...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies