HairTry Shine (f)low verzachtende conditioner voor laag poreus haar 250 ml

€ 15,40
Inclusief belasting

De conditioner voedt en maakt dit type haar effectief glad

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

HairTry Shine (f)low verzachtende conditioner voor laag poreus haar 250 ml

Verzachtende conditioner bedoeld voor haar met lage porositeit is een uniek product dat dit type haar effectief voedt en glad maakt. Het bevat een speciaal geselecteerde set verzachtende middelen, waaronder Tucuma-boter, Cupuacu-boter en baobabolie, die zorgen voor intense hydratatie, verzachting en bescherming tegen schadelijke externe factoren.

De belangrijkste ingrediënten van deze conditioner zijn:

- Baobabolie: Rijk aan vitamine A, E en F, helpt dit vetverzachtende middel de overmatige verdamping van water uit de opperhuid te verminderen, terwijl het de opperhuid elastisch maakt, glad maakt en de regeneratie van de opperhuid ondersteunt.

-Tucumaboter: Deze boter is rijk aan vetzuren en vitamine A en E. Het heeft verzachtende, hydraterende, regenererende en herstellende eigenschappen van de lipidenbarrière van de huid. Geeft het haar glans en glans.

-Cupuacu-boter: een verzachtend middel dat het haar elastisch en zacht maakt, ontstekingsremmende eigenschappen heeft, kalmeert en regeneratieprocessen ondersteunt. Het heeft een gladmakend effect en beschermt tegen beschadigingen.

Het effect van de conditioner omvat:

-Gladmakend haar,

-Polijsten,

-Maakt het kammen gemakkelijker,

- Vermindering van kroezen,

-Glans toevoegen.

De fabrikant raadt dit product vooral aan voor mensen van wie het haar een lage porositeit heeft, de neiging heeft om te kroezen, onder stroom komt te staan, problemen veroorzaakt bij het kammen of geen glans heeft. Het product bevat geen siliconen en is vegan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Borstel het product met een borstel of een kam met wijde tanden. Een paar minuten laten intrekken en daarna afspoelen met water. Je kunt de conditioner ook gebruiken als leave-in product op nat of droog haar. Om dit te doen, brengt u een kleine hoeveelheid aan op uw haar, verdeelt u het met een kam, droogt u het en stylet u het.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Behentrimonium Methosulfaat, Quaternium-87, Astrocaryum Tucuma Zaadboter, Ceteareth-25, Orbignya Oleifera Zaadolie, Theobroma Grandiflorum Zaadboter, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfaat, Gluconolacton, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115481
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666208

HairTry Shine (f)low...

€ 15,40
group_work Toestemming voor cookies