HairTry Like A Diamond verzachtende conditioner voor medium poreus haar 250 ml

€ 15,60
Inclusief belasting

Verzachtende conditioner bedoeld voor medium poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

HairTry Like A Diamond verzachtende conditioner voor medium poreus haar 250 ml

Verzachtende conditioner voor medium poreus haar is een product met een hoog gehalte aan verzachtende middelen, speciaal gemaakt voor de behoeften van medium poreus haar. Het bevat twee unieke oliën: baobabolie en pracaxizaadolie, die bedoeld zijn om het haar indirect te hydrateren, glad te maken, glans toe te voegen en te beschermen tegen gespleten haarpunten.

De belangrijkste ingrediënten van deze conditioner zijn:

-Baobabolie: vetverzachtend middel, rijk aan vitamine A, E en F. Het beperkt de overmatige verdamping van water uit de opperhuid, maakt deze elastisch, maakt glad, verzacht en ondersteunt de regeneratie van de opperhuid.

- Pracaxi zaadolie: Deze olie geeft het haar glans, voedt, beschermt de haarvezels en heeft sterke antibacteriële, antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen. Het maakt het haar glad, beschermt tegen gespleten punten en ondersteunt de vernieuwing van beschadigde haarschubben.

Het effect van de conditioner omvat:

-Gladmakend haar,

-Polijsten,

-Maakt het kammen gemakkelijker,

-Vermindering van kroezen,

-Extra gewicht.

De fabrikant raadt dit product vooral aan voor mensen van wie het haar medium poreus is, de neiging heeft om te kroezen, beschadigd, geverfd, geëlektrificeerd is of problemen veroorzaakt bij het kammen. Het product bevat geen siliconen en is vegan

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Borstel het product met een borstel of een kam met wijde tanden. Een paar minuten laten intrekken en daarna afspoelen met water. Je kunt de conditioner ook gebruiken als leave-in product op nat of droog haar. Om dit te doen, brengt u een kleine hoeveelheid aan op uw haar, verdeelt u het met een kam, droogt u het en stylet u het. Je kunt de conditioner gebruiken als krulreanimator.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Behen-trimoniummethosulfaat, Quaternium-87, Adansonia Digitata Ol Ceteareth-25, Pentaclethra Macroloba-zaadolie, Dipalmitoylethylhydroxyethylmoniummethosulfaat, Gluconolacton, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115482

Specifieke referenties

ean13
5903991666215

HairTry Like A Diamond...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies