Yumi Watermeloen Masker voor medium poreus haar 300 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Watermeloen 3in1 masker is een ideaal product voor mensen met gemiddeld poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Yumi Watermeloen Masker voor medium poreus haar 300 ml

Watermeloen 3in1 masker is een ideaal product voor mensen met gemiddeld poreus haar. Ricinusolie, die het haar versterkt en glans geeft en beschermt tegen mechanische schade. Zoete amandelolie hydrateert, voedt en beschermt het haar perfect tegen de zon, uitdroging en beschadiging, en voorkomt statische elektriciteit. Avocado-olie – voorkomt haarbreuk, geeft het glans en vergemakkelijkt het kammen. Aloëbladsap - hydrateert, verzacht en geeft glans aan het haar, waardoor het gemakkelijker doorkambaar wordt. Watermeloen - de aangename geur van watermeloen blijft lang op het haar zitten. Ze zijn het meest voorkomende type haar dat de neiging heeft om pluizig, statisch en snel droog te worden. Ze zijn ook vatbaar voor stylingbehandelingen, hoewel ze niet perfect glad zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Als masker: Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op nat en uitgeperst overtollig waterhaar en verdeel het in uw handen. Laat 15-20 minuten intrekken en spoel daarna af met warm water.

Als conditioner: Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gehele lengte van het haar en verdeel het in de handpalmen. Laat het 3 minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water.

Als leave-in conditioner: Verdeel een kleine hoeveelheid product in je handen en breng aan op natte of droge haarpuntjes om extra voeding en zachtheid toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Citrullus Lanatus Fruit Extract, Glycerine, Prunus Armeniaca Fruitextract, Vaccinium corymbosum fruitextract, tocoferol, gluconolacton, hydroxypropylguar, hydroxypropyltrimoniumchloride, melkzuur, parfum, dinatrium-EDTA, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109795
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693167044

Yumi Watermeloen Masker...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies