HairTry Shine Helder verzachtende conditioner voor hoog poreus haar 250 ml

€ 16,70
Inclusief belasting

Verzachtende conditioner bedoeld voor hoog poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

HairTry Shine Helder verzachtende conditioner voor hoog poreus haar 250 ml

Shine Brightly - verzachtende conditioner bedoeld voor hoog poreus haar is een product dat drie waardevolle oliën bevat: watermeloenzaadolie, saffloerolie en bernagieolie. Dit rijke mengsel van verzachtende middelen is bedoeld om het haar indirect te hydrateren, glad te maken, weerbarstige lokken te temmen, de haarstructuur te verzachten en glans toe te voegen. Deze ingrediënten, rijk aan geschikte onverzadigde vetzuren, zijn perfect geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van hoog poreus haar.

De belangrijkste ingrediënten van de conditioner zijn:

-Watermeloenzaadolie: een verzachtend middel rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren, voorkomt overmatige verdamping van water, heeft een verzachtende, verzachtende, verzachtende en regenererende werking.

-Saffloerolie: een verzachtend middel met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, beperkt de overmatige verdamping van water uit de opperhuid, heeft een verzachtende, verzachtende, voedende, ontstekingsremmende en regenererende werking. Bovendien vermindert het irritatie en heeft het antioxiderende eigenschappen.

-Brage-olie: vetverzachtend middel met een hoog gehalte aan gamma-linoleenzuur, heeft regenererende, ontstekingsremmende, verzachtende en verstevigende eigenschappen. Het versterkt de lipidebarrière van de opperhuid, verbetert het hydratatieniveau en beperkt de overmatige verdamping van water uit de opperhuid.

Het effect van de conditioner omvat:

-Gladmakend haar,

-Polijsten,

-Maakt het kammen gemakkelijker,

- Vermindering van kroezen,

-Extra gewicht.

De fabrikant raadt dit product vooral aan voor mensen van wie het haar hoog poreus, onhandelbaar, kroezend, beschadigd, geëlektrificeerd is of problemen veroorzaakt bij het kammen. Het product bevat geen siliconen en is vegan

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Borstel het product met een borstel of een kam met wijde tanden. Een paar minuten laten intrekken en daarna afspoelen met water. Je kunt de conditioner ook gebruiken als leave-in product op nat of droog haar. Om dit te doen, brengt u een kleine hoeveelheid aan op uw haar, verdeelt u het met een kam, droogt u het en stylet u het. Je kunt de conditioner gebruiken als krulreanimator.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Capryl/Caprinetriglyceride, Behentrimonium Methosulfaat, Quaternium-87, Borago Officinalis Zaadolie, Carthamus Tinctorius Zaadolie, Ceteareth-25, Citrullus Lanatus Zaadolie, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfaat, Gluconolacton, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115483
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666222

HairTry Shine Helder...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies