ONLYBIO Hair in Balance Love zit in de Hair Cooling conditioner voor haarkleuring 200 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Dankzij verzachtende middelen wordt het haar glanzender, zachter en gladder

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

ONLYBIO Hair in Balance Love zit in de Hair Cooling conditioner voor haarkleuring 200 ml

Verzachtende conditioner die de haarkleur koelt, is de perfecte oplossing voor vergelende blond en roodbruine tinten. Het vormt een perfecte aanvulling op bewuste haarverzorging, vooral de "OMO"-methode. Door voedingsstoffen in evenwicht te brengen – eiwitten, verzachtende middelen en bevochtigingsmiddelen (PEH), helpt het product hun gezonde conditie te behouden. Door voor en na het wassen van je haar twee conditioners te kiezen, voorzie je het van volledige ondersteuning. Een conditioner die de haarkleur koelt, moet één of twee keer per week worden gebruikt als het haar ruw en dof wordt en gele of roodachtige tinten krijgt. Dankzij verzachtende middelen wordt het haar glanzender, zachter en gladder. De geur van sappige frambozen brengt je in een romantische stemming.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Bertholletia Excelsa (Brazilië) notenolie, Propaandiol, Behentrimoniumchloride, Coco-Caprylaat/Capraat, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Cetrimoniumchloride, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Citroenzuur, Glucose, Tocoferol, Benzylalcohol, Benzoëzuur, natriumhydroxide, dehydroazijnzuur, CI 60730, CI 14720, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115588
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287852

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies