ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Aardbei haarconditioner 200 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

De verzachtende conditioner Strawberry is een perfecte oplossing voor wie droomt van een intense, aardbeiroze haarkleur.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

De verzachtende conditioner Strawberry is een perfecte oplossing voor wie droomt van een intense, aardbeiroze haarkleur. Het is een ideale aanvulling op bewuste haarverzorging, vooral de "OMO"-methode. Het product zorgt, door het leveren van voedingsstoffen - eiwitten, verzachtende middelen en bevochtigingsmiddelen (PEH), voor de balans en de gezondheid van het haar. Door twee conditioners te kiezen (voor en na het wassen van je haar), geef je ze uitgebreide ondersteuning. Gebruik aardbeienconditioner als je haar ruw is en geen glans heeft en je het een opvallende tint wilt geven. Dankzij de inhoud van verzachtende middelen wordt het haar glanzender, zachter en gladder. En de zoete geur van sappige frambozen brengt je in een romantische stemming.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Behentrimoniumchloride, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, Cetrimoniumchloride, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, Basic Red 51, Parfum . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115589

Specifieke referenties

ean13
5905805287869

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies