Ziaja Yego Douchegel en Haarshampoo Citroenverbena 200 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

Laat een sterke, mannelijke geur van citroenverbena achter op de huid en het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Yego Douchegel en Haarshampoo Citroenverbena 200 ml

Douchegel en haarshampoo is een veganistisch product met een verfrissende en reinigende formule. Ingrediënten van natuurlijke oorsprong maken maar liefst 93% uit van de samenstelling van deze cosmetica, wat het milieuvriendelijk maakt. Deze douchegel en shampoo verfrist en reinigt niet alleen het lichaam en haar, maar droogt de huid ook niet uit. De formule van de cosmetica heeft een gelconsistentie die gemakkelijk schuimt en uitspoelt. Ziaja Yego laat een sterke, mannelijke geur van citroenverbena achter op de huid en het haar. Ook de verpakking van dit product is milieuvriendelijk en recyclebaar.

Enkele van de belangrijkste ingrediënten in Ziaja Yego zijn:

-Verbena-olie: verzacht en kalmeert irritatie en ontsteking van de huid. Het heeft een verfrissend effect en voegt lichtheid toe. Geeft de huid een perfecte kleur en helpt zachtjes bij het reinigen.

- Hopkegelextract: heeft een antibacteriële en kalmerende werking. Kalmeert en verstevigt de huid en het haar.

-Glycerine: Verzacht, hydrateert en regenereert de huid, terwijl het wordt beschermd tegen overmatige uitdroging.

Ziaja Yego, douchegel en haarshampoo, is een totaalproduct dat niet alleen effectief reinigt, maar ook huid en haar verzorgt en een gevoel van verfrissing en ontspanning geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een kleine hoeveelheid gel om je lichaam en haar te wassen. Grondig spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, decylglucoside, glycerine, laureth-2, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, propyleenglycol, humulus lupulus (hop)-extract, niacinamide, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferylacetaat (vitamine E) , Pyridoxine HCl, maltodextrine, natriumzetmeeloctenylsuccinaat, siliciumdioxide, C12-13-alkyllactaat, PEG-120-methylglucosedioleaat, natriumbenzoaat, Litsea Cubeba-fruitolie (verbena-olie), citral, limoneen, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112133
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887054832

Ziaja Yego Douchegel en...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies