Yumi Men Aloe Cool Reinigende Haarshampoo 300 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Aloe Cool reinigingsshampoo is een product speciaal gemaakt voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Yumi Men reinigende Aloe Cool haarshampoo 300 ml

Aloe Cool reinigingsshampoo is een product speciaal gemaakt voor mannen die hun hoofdhuid en haar willen reinigen van overtollig talg en afzettingen. Hier zijn enkele kenmerken waardoor deze shampoo opvalt:

-Hoofdhuidreiniging: Deze shampoo is gemaakt voor een diepe reiniging van de hoofdhuid en het haar. Het werkt door overtollig talg en resten van stylingproducten te verwijderen, waardoor de hoofdhuid en het haar schoon en fris blijven.

-Natuurlijke samenstelling: Het product bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het zacht is voor de hoofdhuid en tegelijkertijd effectief reinigt.

-Aloëbladsap: Het basisingrediënt van alle YUMI-producten, aloëbladsap, geconcentreerd in 99%, zorgt voor een diepe hydratatie van de huid en het haar, wat belangrijk is na het reinigen.

-Extra ingrediënten: Ginseng voegt energie toe en revitaliseert de hoofdhuid, en menthol geeft een gevoel van frisheid en verfrissing.

-Salicylzuur: De toevoeging van salicylzuur heeft een ontstekingsremmend effect en helpt de vettigheid van de hoofdhuid te verminderen en ruwheid te elimineren. Het is een reinigend ingrediënt dat niet uitdroogt of prikt.

-Geur: De Aloe Cool-serie heeft een frisse geur die lijkt op een verkoelende zee, nog niet opgewarmd door de zon, met energieke citrusvruchten en de toevoeging van ananas, wat het extra stimulatie geeft.

Als je een probleem hebt met overmatig vettig haar of als je veel stylingproducten gebruikt, kan MEN Aloe Cool Cleansing Shampoo je haar en hoofdhuid helpen reinigen en verfrissen. Dankzij de natuurlijke samenstelling en actieve ingrediënten kan het je helpen je hoofdhuid gezond en schoon te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op je handen en masseer tot schuim met een kleine hoeveelheid water. Masseer vervolgens gelijkmatig in de vochtige hoofdhuid en het haar.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocamidopropylbetaïne, aloë Juice , laurylglucoside, cocoglucoside, glyceryloleaat, panax ginsengwortelextract, 4-terpineol, salicylzuur, salix alba-schorsextract, menthol, gluconolacton, glycerine, methylpropaandiol, Tocoferol, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, natriumchloride, melkzuur, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dinatrium-EDTA, parfum, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112536

Specifieke referenties

ean13
5902693168607

Yumi Men Aloe Cool...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies