Yumi Serum - Wcierka voor droge hoofdhuid en haar 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Intensief hydraterende hoofdhuid en haar met een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Yumi Serum - Lotion voor droge hoofdhuid en haar 50 ml

Een intensief hydraterend serum voor de hoofdhuid en het haar met een hoog gehalte aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder aloëbladsap, kan veel voordelen bieden bij de haar- en hoofdhuidverzorging. Dit is waarom je dit serum zou moeten proberen:

-Intensieve hydratatie: Het serum bevat vochtinbrengende ingrediënten zoals hyaluronzuur, betaïne en zoethoutextract, die zowel de hoofdhuid als het haar helpen hydrateren. Gehydrateerd haar is elastischer en minder gevoelig voor beschadiging.

-Hair Smoothing: Dankzij de lichtgewicht textuur kan het serum helpen uw haar glad te maken, kroezen te verminderen en het er gezond uit te laten zien.

- Vermindering van statische elektriciteit: Betaïne, aanwezig in het serum, helpt statische elektriciteit in het haar te voorkomen, wat vooral handig is in perioden met een lage luchtvochtigheid.

-Bescherming en versterking: Ingrediënten zoals tarwe-, maïs- en soja-eiwitten helpen het haar te versterken en te beschermen tegen beschadiging.

- Verzachtende irritaties: Allantoïne is een ingrediënt dat irritaties elimineert en de huid bovendien hydrateert.

-Verfrissende aloë-geur: Het serum heeft een verfrissende aloë-geur, die uw haarverzorging aangenamer kan maken.

Het intens hydraterende serum is geschikt voor verschillende haartypes en kan worden gebruikt als een extra stap in uw verzorging, vooral wanneer uw haar extra hydratatie en gladheid nodig heeft. Het kan helpen uw haar gezond en glanzend te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de juiste hoeveelheid product in uw handen en breng het vervolgens aan op een vochtige of droge hoofdhuid en haar. Niet spoelen. Style je haar zoals gewoonlijk. Gebruik 1-2 keer per week

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Aloe Juice , betaïne, gehydrolyseerd maïseiwit, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit, glycyrrhiza glabra wortelextract, rubus idaeus fruitextract, Hyaluronic Acid , allantoïne, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, natriumlevulinaat, Levulinezuur, polysorbaat 80, polyglyceryl-4-capraat, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, natriumfytaat, melkzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, limoneen, linalool, geraniol, benzylsalicylaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112533
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693167266

Yumi Serum - Wcierka voor...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies