HairTry Long Hair, Don't Care voedende hoofdhuidbalsem met ingekapselde olie en plantenextracten 100 ml

€ 14,40
Inclusief belasting

Een unieke hoofdhuid- en haarlotion, ontwikkeld om de haargroei te stimuleren, haaruitval te verminderen en een intensieve conditioner voor de hoofdhuid te bieden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10
Laatste items in voorraad

HairTry Long Hair, Don't Care voedende hoofdhuidbalsem met ingekapselde olie en plantenextracten 100 ml

HairTry Long Hair, Don't Care is een unieke hoofdhuid- en haarlotion die is ontworpen om de haargroei te stimuleren, haaruitval te verminderen en de hoofdhuid intensief te conditioneren. Dit innovatieve product wordt gekenmerkt door een praktische dispenser die een nauwkeurige verdeling van de lotion over de hoofdhuid mogelijk maakt en elk haarzakje bereikt. Dankzij de waterige formule levert de lotion actieve ingrediënten op een snelle en geconcentreerde manier, waardoor merkbare effecten worden gegarandeerd. Het hoofdbestanddeel van Long Hair, Don't Care is ELAYA RENOVA™, celolie verkregen uit stamcellen van olijfbomen, ingesloten in capsules. Deze innovatieve inkapselingsmethode maakt de afgifte van actieve ingrediënten in de diepe lagen van de hoofdhuid en het haar mogelijk, waardoor het wordt versterkt, regenereren, voeden, hydrateren en beschermen tegen schadelijke externe factoren. Daarnaast bevat de lotion KERASCALP™, een amla-extract, rijk aan vitamines en aminozuren, dat het haar voedt, haaruitval voorkomt en nieuwe haargroei stimuleert. Cafeïne, bekend om zijn stimulerende werking, stimuleert de microcirculatie van de huid, activeert de haargroei en voorkomt haaruitval. De lotion is een perfecte oplossing voor mensen die de haargroei willen stimuleren, de hoofdhuid willen voeden en haaruitval willen voorkomen. Het product wordt speciaal aanbevolen voor degenen die worstelen met het probleem van vet haar en voor iedereen die wil genieten van gezond en sterk haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel je haar in secties en breng de lotion rechtstreeks op de hoofdhuid aan. Masseer zachtjes met uw vingertoppen. Laat het product minimaal 2 uur staan, bij voorkeur een hele nacht. Gebruik vóór elke wasbeurt. Aandacht! Het gevoel van warmte en tintelingen van de huid die tot 60 minuten kunnen aanhouden, is een normaal verschijnsel en is het resultaat van de werking van de actieve ingrediënten in het preparaat. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol denat, niacinamide, cafeïne, glycerine, propyleenglycol, Kigelia Africana fruitextract, Ginkgo Biloba-bladextract, Salvia Sclarea-olie, Cinnamomum Zeylanicum-schorsextract, Olea Europaea ( Olive ) eeltcultuurlysaat, Phyllanthus Emblica-fruitextract, Rosmarinus Officinalis-blad Extract, Chamomilla Recutita-bloemextract, Arnica Montana-bloemenextract, Lamium Album-extract, Propaandiol, Salvia Officinalis-bladextract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Oost-Indische kers Officinale-extract, Arctium Majus-wortelextract, Arginine, Citrus Limon Peel-extract, Hedera Helix-bladextract, Calendula Officinalis bloemenextract, Tropaeolum Majus bloemenextract, tocoferol, fytinezuur, Sambucus Nigra bloemenextract, Malva Sylvestris bloemenextract, Tilia Platyphyllos bloemenextract, Cucumis Sativus fruitextract, Parietaria Officinalis extract, natriumbenzoaat, pentyleenglycol, cyclodextrine, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar ) Gom, xanthaangom, citroenzuur, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115480
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666239

HairTry Long Hair, Don't...

€ 14,40
group_work Toestemming voor cookies