Ice Professional Tame My Hair Vegan Oil voor dof, krullend en pluizig haar 50 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Hoogwaardige veganistische olie voor dof, krullend en pluizig haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Ice Professional Tame My Hair Vegan Oil voor dof, krullend en pluizig haar 50 ml

Hoogwaardige veganistische olie voor dof, krullend en pluizig haar. Het is een product gemaakt voor mensen die worstelen met het probleem van pluizig, moeilijk te temmen haar. De olie is gemaakt van natuurlijke plantaardige ingrediënten, dus het is veilig voor de gezondheid en veroorzaakt geen huidirritatie. De samenstelling omvat b.v. arganolie, avocado-olie, druivenpitolie, rozenbottelolie en vitamine E. Al deze ingrediënten werken in het voordeel van het haar, hydrateren, voeden en versterken. De olie zorgt voor intense hydratatie van het haar, waardoor het gladder en glanzender wordt. Bovendien kalmeert het product de hoofdhuid, vermindert het jeuk en droogheid. De olie vergemakkelijkt het kammen en stylen, vermindert kroezen en bedwingt gekrulde lokken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels aan op de handpalm, breng aan op nat of droog haar en style vervolgens zoals gewenst. Om weerbarstige lokken glad te strijken, aanbrengen op volledig droog haar.

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, Dimethiconol, Fenyltrimethicon, Fosfolipiden, Sfingolipiden, Amaranthus Spinosus-zaadolie, Pinus Sibirica-zaadolie, Hippophae Rhamnoides-fruitolie, Helianthus Annuus-zaadolie, Rubus Chamaemorus-fruitextract, Linum Usitatissimum-zaadolie, Rosa Canina-fruitolie, Tocoferylacetaat aten, Parfum, Benzyl Salicylaat, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Coumarin, Cinnamyl Alcohol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110730

Specifieke referenties

ean13
4743318151045

Ice Professional Tame My...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies