Marion Oriental Oils Regeneratie 30 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Het haar wordt zacht, soepel en gevoed

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Marion Oriental Oils Regeneratie 30 ml

Dit product is een intens serum dat slechts een paar druppels nodig heeft om de natuurlijke en gezonde uitstraling van je haar te herstellen. Het is bedoeld voor beschadigd haar. De oliën in de formule regenereren het haar intensief en verzorgen de structuur. Jojoba-olie voedt en hydrateert het haar, terwijl zonnebloemolie de haarstructuur regenereert, een natuurlijke glans toevoegt en het beschermt tegen schadelijk zonlicht. Na gebruik van dit product wordt het haar zacht, soepel en gevoed.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp 2-3 druppels op het haar, vermijd de wortels. Vrij gebruiken:

1. Breng vóór het drogen en stylen aan op vochtig haar om het zacht en gemakkelijk te stylen te maken.

2. Om het kapsel af te maken - om de prachtige glans van het haar naar voren te brengen. Niet spoelen. Bescherm uw ogen. Als het preparaat in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan uit met water.

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, dimethiconol, dimethicon, isopropylmyristaat, fenyltrimethicon, parfum, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie, Triticum Vulgare kiemolie, Helianthus Annuus zaadolie, tocoferylacetaat, ascorbylpalmitaat, diethylhexylsyringylidenemalonaat, capryl/caprinetriglyceride, Ci 4700 0, Ci 26100 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114708

Specifieke referenties

ean13
5902853007760

Marion Oriental Oils...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies