Marion Oosterse Oliën Versterkend 30 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Geconcentreerde rijkdom aan haaroliën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Marion Oosterse Oliën Versterkend 30 ml

Geconcentreerde rijkdom aan oliën, slechts een paar druppels zijn voldoende om de natuurlijke en gezonde uitstraling van uw haar te herstellen. Het is vooral bedoeld voor zwak en kwetsbaar haar. De oliën in de formule versterken het haar en regenereren de structuur. Kokosnoot voedt droog en broos haar en richt zich op de regeneratie van beschadigde punten. Avocado levert essentiële voedingsstoffen, en olijf versterkt en regenereert het haar. Bovendien maakt tamanu het haar sterk en glanzend, wat de elasticiteit en algehele conditie verbetert.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp 2-3 druppels op het haar, vermijd de wortels. Vrij gebruiken:

-Voor het drogen en stylen op vochtig haar - om het zacht en gemakkelijk te stylen te maken.

-Om het kapsel af te maken - om de prachtige glans van het haar naar voren te brengen. Niet spoelen. Bescherm uw ogen. Als het preparaat in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan uit met water.

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, dimethiconol, dimethicon, fenyltrimethicon, isopropylmyristaat, parfum, Persea Gratissima-olie, Cocos Nucifera-olie, Olea Europaea-fruitolie, Calophyllum Inophyllum-zaadolie, tocoferylacetaat, diethylhexylsyringylidenemalonaat, capryl- / caprinetriglyceride, Ci 47000, Ci 615 65. Volledig, de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114709

Specifieke referenties

ean13
5902853007777

Marion Oosterse Oliën...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies