Marion Oosterse Oliën Voedend 30 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Het haar ziet er gezond en glanzend uit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Marion Oosterse Oliën Voedend 30 ml

Dit product is een geconcentreerde rijkdom aan oliën, slechts een paar druppels zijn voldoende om de natuurlijke en gezonde uitstraling van je haar te herstellen. Het is bedoeld voor alle haartypes. De oliën in de formule voeden het haar en herstellen de structuur ervan. Macadamia zorgt voor een diepe voeding, verzachting en regeneratie van het haar, waardoor het gemakkelijker te stylen is. Argan herstelt de prachtige glans van het haar, waardoor het zacht en flexibel wordt, zonder het te verzwaren. Ylang-ylang stimuleert de haargroei, herstelt en regenereert het. Na gebruik van dit product ziet het haar er gezond en glanzend uit.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp 2-3 druppels op het haar, vermijd de wortels. Vrij gebruiken:

1. Breng vóór het drogen en stylen aan op vochtig haar om het zacht en gemakkelijk te stylen te maken.

2. Om het kapsel af te maken - om de prachtige glans van het haar naar voren te brengen. Niet spoelen. Bescherm uw ogen. Als het preparaat in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan uit met water.

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, Dimethiconol, Isopropylmyristaat, Fenyltrimethicon, Parfum, Argania Spinosa Kernelolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Prunus Armeniaca Kernelolie, Cananga Odorata Bloemenolie, Benzylsalicylaat, Linalool, Benzylbenzoaat, Tocoferylacetaat, Diethylhexyl Syringylidenemalonaat, Caprylzuur / Capric Triglyceride, Ci 26100. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114710

Specifieke referenties

ean13
5902853007784

Marion Oosterse Oliën...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies