Marion Oosterse Oliën Hydraterend 30 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Tegelijkertijd beschermen tegen de negatieve impact van externe factoren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Marion Oosterse Oliën Hydraterend 30 ml

Dit product is een geconcentreerde rijkdom aan oliën, slechts een paar druppels zijn voldoende om de natuurlijke en gezonde uitstraling van je haar te herstellen. Het is speciaal bedoeld voor weerbarstig en droog haar. De oliën in de formule zijn gericht op het hydrateren van het haar en het voorkomen van kroezen. Wilde roos verhoogt de elasticiteit van het haar en geeft het een fluweelzachte glans. Rozemarijn werkt tegen haaruitval en voorkomt uitdroging. Zoete amandelolie hydrateert het haar, waardoor het zacht en aangenaam aanvoelt, terwijl het wordt beschermd tegen de negatieve effecten van externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp 2-3 druppels op het haar, vermijd de wortels. Vrij gebruiken:

1. Breng vóór het drogen en stylen aan op vochtig haar om het zacht en gemakkelijk te stylen te maken.

2. Om het kapsel af te maken - om de prachtige glans van het haar naar voren te brengen. Niet spoelen. Bescherm uw ogen. Als het preparaat in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan uit met water.

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, dimethiconol, dimethicon, fenyltrimethicon, isopropylmyristaat, parfum, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Ribes Nigrum ( Black bes) zaadolie, Helianthus Annuus zaadolie, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Rosa Canina-fruitextract, tocoferylacetaat, ascorbylpalmitaat, Bht , Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ci 60725, Ci 26100. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114711

Specifieke referenties

ean13
5902853007791

Marion Oosterse Oliën...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies