Miya Cosmetics superHAIRday Haarmist met volume 100 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

De mist tilt het haar zachtjes op bij de wortels, waardoor het kapsel luchtiger en voller lijkt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

Miya Cosmetics superHAIRday Haarmist met volume 100 ml

De mist is ontworpen om het haar zachtjes op te tillen, volume toe te voegen en het kapsel optisch dikker te maken, terwijl het haar wordt verzorgd. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen:

-Het haar bij de wortels optillen: Dit product tilt het haar zachtjes op bij de wortels, waardoor het kapsel er luchtiger en voller uitziet.

-Plantaardige keratine: De formule met plantaardige keratine helpt volume aan het haar toe te voegen terwijl het wordt verzorgd.

-Verzacht hoofdhuidirritaties: Het product is zacht voor de hoofdhuid, wat betekent dat het niet mag irriteren of uitdrogen.

-Niet-verzwarend en niet-plakkerig: uw haar zal niet zwaar aanvoelen of aan elkaar plakken. In plaats daarvan laat het ze licht, zacht en aangenaam aanvoelen.

Wat betreft het gebruik ervan: dit product kan op verschillende manieren worden gebruikt:

-Als dagelijks product dat het haar bij de wortels lift en volume toevoegt.

-Als dagelijks product om het stylen van het haar te vergemakkelijken.

-Wanneer u het gevoel heeft dat uw haar moet worden opgetild.

U kunt het gebruik ervan aanpassen aan uw individuele behoeften en haarstylingvoorkeuren.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray gelijkmatig op nat of licht droog, vochtig haar vanaf een afstand van ongeveer 15 cm. Droog ze vervolgens en style ze zoals jij wilt. Afhankelijk van het gewenste effect gebruik je de producten alleen bij de wortels of over de gehele lengte van het haar.

SAMENSTELLING

Aqua *, polyglyceryl-4-capraat*, niacinamide, Aloe barbadensisbladsap*, withania somnifera Juice *, tarwe-aminozuren*, soja-aminozuren*, arginine HCl*, serine*, threonine*, zetmeelhydroxypropyltrimoniumchloride, ureum, natrium Lactaat*, Melkzuur*, Cetrimoniumchloride, Citroenzuur*, Natriumchloride*, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol, Parfum. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114017

Specifieke referenties

ean13
5904804151188

Miya Cosmetics superHAIRday...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies