Ronney Professional Revitaliserend Masker voor dun en verzwakt haar Vitamin Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Uw haar krijgt volle glans en straalt gezondheid uit, net als na professionele verzorgingsbehandelingen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional Revitaliserend Masker voor dun en verzwakt haar Vitamin Complex 1000 ml

Het revitaliserende masker voor dun en verzwakt haar is een formule verrijkt met een complex van mineralen die bedoeld zijn om het haar te versterken en de glans te herstellen. De belangrijkste eigenschappen van dit masker zijn:

-Versterkt het haar en geeft glans: het masker versterkt het haar intensief, waardoor het een natuurlijke glans en een gezonde uitstraling krijgt.

-Hydraterende en preventie van droog haar: De vitaminerijke formule hydrateert het haar, waardoor het niet uitdroogt.

-Verdikkende lokken en voorkomen van haaruitval: Het effect van het masker helpt de lokken dikker te maken, wat haaruitval kan verminderen.

-Zachtheid en elasticiteit herstellen: het masker herstelt de zachtheid en elasticiteit van de lokken, waardoor ze gezonder en elastischer worden.

Dit masker bevat vitamines die essentieel zijn voor de dagelijkse haarverzorging en versterking. Het heeft een intens hydraterende werking, stimuleert de microcirculatie en voedt de haarzakjes, waardoor de structuur van de lokken wordt geregenereerd en hun weerstand tegen externe factoren en styling wordt versterkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het daarna grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, cocamide dea, cocamidopropylbetaïne (betaïne), natriumcocoylglutamaat, natriumlaurylglucose, carboxylaat, ascorbinezuur (vitamine C), parfum, glycerine (glycerine), natriumcocamphoacetaat, laurylglucoside, tetranatrium-EDTA , Citroenzuur (citroenzuur), Polyquaternium-7, Tocoferylacetaat (vitamine E), Methylchloorisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Methylsoyhiazolinone. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112803
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154735

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies