SheHand Luxury Golden Gloves Gold Verzachtend Handmasker in de vorm van handschoenen 1 paar

€ 7,60
Inclusief belasting

Het masker is een ideaal product voor het regenereren en voeden van de huid van uw handen, het verminderen van de tekenen van veroudering en het herstellen van een gezonde glans en comfort

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

SheHand Luxury Golden Gloves Gold Verzachtend Handmasker in de vorm van handschoenen 1 paar

Het verzachtende masker is een exclusief handverzorgingsproduct dat een unieke verzorgingservaring voor uw huid biedt. Dit masker in de vorm van gouden handschoenen is gemaakt om je handen buitengewone zachtheid, fluweelzachtheid en een gezonde glans te geven. Dit zijn de belangrijkste actieve ingrediënten die u in dit product aantreft:

-Bakuchiol: Helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen. Het is een natuurlijk alternatief voor retinol dat veroudering tegengaat.

-Goud: Goud helpt een gezond, stralend uiterlijk van de huid te behouden. Het wordt in cosmetica vaak gebruikt als ingrediënt met verzorgende eigenschappen.

-Peptiden: Peptiden stimuleren de productie van collageen, wat helpt rimpels te verminderen en de stevigheid van de huid te verbeteren. Collageen is een belangrijk eiwit in de huid dat de elasticiteit ervan beïnvloedt.

-Ureum: Ureum is een vochtinbrengende stof die de ruwe huid verzacht en kalmeert en de droogheid vermindert. Helpt het juiste hydratatieniveau te behouden.

-Collageen: Collageen helpt de elasticiteit van de huid te behouden, verbetert de structuur en vermindert de tekenen van veroudering. Dit is een belangrijk eiwit dat ervoor zorgt dat uw huid er jonger uitziet.

Het masker is een ideaal product om de huid van uw handen te regenereren en te voeden, de tekenen van veroudering te verminderen en de gezonde glans en het comfort te herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Open het zakje en haal de handschoenen eruit. Open de seals bij de pols met een stevige handbeweging. Steek uw schone handen in de handschoenen en wikkel de kraag van de handschoenen om uw pols. Breng een beschermende pleister aan die de binnenkant afsluit en de behandeling effectiever maakt. Haal na 20-30 minuten uw handen uit de handschoenen. Masseer het resterende masker in de huid en laat het intrekken of spoel het voorzichtig uit uw handen.

SAMENSTELLING

Water ( Aqua ), methylpropaandiol, glycerine, isoamyllauraat, ethylhexylpalmitaat, cetearylalcohol, capryl-/caprinezuurtriglyceride, polysorbaat 60, palmitinezuur, ureum, 1, 2-hexaandiol, stearinezuur, myristinezuur, bakuchiol, colloïdaal Gold , oplosbaar collageen , Copper -1, Acetylhexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tripeptide-1, Tripeptide-2, Tripeptide-3, Acetyl Octapeptide-3, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Carbomeer, Dinatrium Edta, Allantoïne, Panthenol , Sorbitansesquiooleaat, Dimethicon, Tocoferilacetaat, Polyacrylaat-13, Polyisobuteen, Polysorbaat 20, Sorbittan Isostearaat, Tromethamine, Hydroxycetofenon, Mica, Synthetisch Fluorflogopiet, Parfum, CI 77491, CI 7789. Volledige, huidige samenstelling INCI is altijd te vinden op de verpakking.

114134
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903031258080

SheHand Luxury Golden...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies