Hean Happy Time Palette voor contouren en highlighten /02/ Sunny 18 gr

€ 7,20
Inclusief belasting

Bevat bronzer en highlighter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Hean Happy Time Palette voor contouren en highlighten /02/ Sunny 18 gr

Het palet is een set waarmee je in een paar eenvoudige stappen de jukbeenderen perfect kunt benadrukken, de neus kunt modelleren en een perfecte gezichtslook kunt creëren. Het bevat een bronzer en een highlighter die het effect zullen geven van een stralend en fris gezicht. Fluweelzachte crèmige texturen laten geen strepen achter, zijn gemakkelijk aan te brengen en laten het gezicht er stralend, gezond en uitgerust uitzien. Ze zijn perfect met elkaar te combineren, passen perfect bij elkaar en sterk gepigmenteerde formuleringen geven een langdurig effect. Het zeer duurzame product hoeft gedurende de dag niet te worden bijgewerkt. Verkrijgbaar in twee kleurvarianten: een tint koudbruin gecombineerd met een gouden highlighter en een tint warmbruin gecombineerd met een roze-gouden highlighter.

Het palet bevat

Bronzer met een fluweelzachte consistentie geeft de huid een gezonde, goudbruine gloed

De highlighter, dankzij de inhoud van verhelderende deeltjes, verlicht perfect en vormt de vorm van het gezicht

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de bronzer aan onder de jukbeenderen, langs de haarlijn en langs de neus. Breng de highlighter aan op de jukbeenderen, op het middelste deel van het voorhoofd, op de neusbrug, op de kin en boven de cupidoboog.

SAMENSTELLING

BRONZER- talk, mica, nylon-12, silica-dimethylsilylaat, magnesium , octidodecylstearoylstearaat, ethylhexylpalmitaat, dimethicon, fenoxyethanol, tocoferylacetaat, ethylhexylglycerine, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].

HIGHLIGHTER- mica, cetearylethylhexanoaat, octidodecylstearoylstearaat, isocetylstearoylstearaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, hdi/trimethylolhexyllacton-crosspolymeer, ethylhexylhydroxystearaat, polymethylmethacrylaat, sclerocarya birrea-zaadolie, polysorbaat 20, fenoxyethanol, isopropylmyristaat, toco pherylacetaat, ethylhexylglycerine, tinoxide, [+/- ci 77891, ci 77491]. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110556

Specifieke referenties

ean13
5907474402086

Hean Happy Time Palette...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies