Hean Fullness Lip opvullende lipgloss Cold Menthol 5 ml

€ 4,20
Inclusief belasting

Glanzende pigmenten reflecteren het licht effectief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Hean Fullness Lip opvullende lipgloss Cold Menthol 5 ml

Lipgloss is een product dat een gevoel van aangename en comfortabele verfrissing op de lippen geeft en tegelijkertijd een verkoelend effect heeft. Het is licht en delicaat, geeft de lippen optisch meer volume, maakt ze glad, hydrateert ze en benadrukt hun mooie uiterlijk. Het zorgt onmiddellijk voor een intense glans, vergroot de lippen optisch en geeft ze een nat effect. De innovatieve formule van de lipgloss bevat Nicoment met een extra dosis verkoelende menthol, die de microcirculatie stimuleert en een verzachtende werking heeft, vitamine E en regenererende jojoba-olie. Glanzende pigmenten reflecteren het licht effectief. De lipgloss is gemakkelijk aan te brengen en kan alleen of over je favoriete lippenstift worden gebruikt, waardoor een spectaculaire glans ontstaat. Ontdek deze verfrissende en glanzende lipverzorgingsoplossing

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de kleur aan op het midden van je boven- en onderlip. Laat de lippenstift van de buitenste hoeken naar het midden van de boven- en onderlip lopen.

SAMENSTELLING

Ethyleen, propyleen, styreencopolymeer, gehydrogeneerd polyisobuteen, pentaerythrityltetraisostearaat, butyleen/ethyleen/styreencopolymeer, simmondsia chinensis zaadolie, parfum, tocoferylacetaat, menthylnicotinaat, menthol, benzylalcohol, silica, tinoxide, calcium , calciumaluminiumborosilicaat, synthetisch fluorflogopiet, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 15850]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113406
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474494821

Hean Fullness Lip...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies