Hean kleurrijke Brunette wenkbrauwmascara 10 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Kleurrijke mascara voor het stylen en modelleren van wenkbrauwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hean kleurrijke Brunette wenkbrauwmascara 10 ml

Gekleurde mascara voor het stylen en modelleren van wenkbrauwen is een uitstekend product dat de vorm van de wenkbrauwen gedurende de dag op natuurlijke wijze donkerder, corrigeert en fixeert. De zorgvuldig ontwikkelde formule bevat tarweproteïnen en d- panthenol , die de wenkbrauwen voeden, verzorgen en versterken. De precieze borstel kamt het haar grondig en bedekt het effectief met kleur van de wortels tot de punten. Het is een handig hulpmiddel voor het stylen van wenkbrauwen dat de haartjes niet aan elkaar plakt, geen vlekken achterlaat en kleine gaatjes perfect opvult. Perfect voor zowel beginners i do dagelijkse wenkbrauwmake-up.

VOORDELEN:

-Verdonkert, corrigeert en fixeert op natuurlijke wijze de vorm van de wenkbrauwen.

-Langdurige formule, gemakkelijk aan te brengen, plakt het haar niet aan elkaar, laat geen vlekken achter en vult perfect kleine gaatjes.

-Bevat tarweproteïnen en d-panthenol, die de wenkbrauwen voeden, verzorgen en versterken.

-Kamt het haar grondig.

-Perfect voor beginners.

HOE TE GEBRUIKEN

Begin aan de buitenkant van de wenkbrauw en beweeg het borsteltje naar de binnenkant – tegen het haar aan. Kam je wenkbrauwen in de tegenovergestelde richting en geef ze de juiste vorm.

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol denat, vp/va copolymeer, propyleenglycol, glycerine, polysorbaat 20, panthenol, triethanolamine, acrylaten/c10-c30 alkylacrylaat crosspolymeer, nylon-12, fenoxyethanol, caprylylglycol, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, dinatriumversaat dihydraat, [+ /- ci 77891, ci 77491, ci 77499, ci 77492]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113413
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907474404943

Hean kleurrijke Brunette...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies