Hean Liquid Diamonds Gezichtshighlighter /02/ Day Glow 20 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Langhoudende, zacht uithardende en veegvaste formule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Hean Liquid Diamonds Gezichtshighlighter /02/ Day Glow 20 ml

Super delicate Liquid Diamonds vloeibare highlighter is een product dat garant staat voor een spectaculaire, frisse en ultramoderne glans. De vloeibare, zijdeachtige consistentie maakt het ideaal voor het verlichten van verschillende delen van het gezicht en het lichaam, zonder dat de huid uitdroogt. Verrijkt met een voedende formule met Collasol marien collageen en abrikozenboter, hydrateert en voedt het de huid intensief, waardoor deze het effect krijgt van "verhelderend door hydratatie". De highlighter bevat sprankelende champagnekleurige deeltjes die de huid een fantastische en stralende finish geven, reflecteert dag- en avondlicht. Het product past perfect bij de teint, geeft een stralend effect en is geschikt voor alle huidtypes en huidtypes. De zacht uithardende formule is vlekbestendig en blijft de hele dag zitten. Het kan alleen worden gebruikt of gemengd met een basis, foundation of balsem.

VOORDELEN:

-Langdurig effect van spectaculaire glans.

- Formule rijk aan voedende, hydraterende en regenererende actieve ingrediënten.

-Perfect voor het verlichten van zowel gezicht als lichaam.

- Past zich perfect aan verschillende huidtypes en huidtinten aan.

-Langdurige, zacht uithardende en veegvaste formule.

HOE TE GEBRUIKEN

Direct op de gezichtshuid (bovenkant van de jukbeenderen, cupidoboog, neusbrug, ooghoeken) als highlighter. Combineer met je favoriete foundation om je teint een gezonde glans te geven. Gecombineerd met je favoriete bodylotion om de huid van je ego lichaam spectaculair te verlichten.

SAMENSTELLING

Dimethicon, aqua , cyclopentasiloxaan, peg-10 dimethicon, fenyltrimethicon, synthetisch fluorflogopiet, mica, butyleenglycol, dicaprylylcarbonaat, bijenwas, dimethicon/vinyldimethicon kruispolymeer, disteardimoniumhectoriet, dimethicon kruispolymeer, glycerine, isodecylneopentanoaat, sorbitanlauraat, calcium , magnesium , fenoxyethanol, silica, aluminiumhydroxide, prunus armeniaca pitolie, parfum, gehydrogeneerde plantaardige olie, polyglyceryl-3 diisostearaat, boornitride, dinatriumedta, ethylhexylglycerine, tinoxide, triethoxycaprylylsilaan, tocoferol, oplosbaar collageen, [+/- ci 77491, ca. 77891]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113450
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474497464

Hean Liquid Diamonds...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies