Stars from the Stars Free Space Hybride lak /02/ 5 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Ongebruikelijke hybride vernissen die zijn gemaakt met het oog op veiligheid en gebruiksgemak

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Stars from the Stars Free Space Hybride lak /02/ 5 ml

De FREE SPACE-serie bestaat uit buitengewone hybride vernissen die zijn gemaakt met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van deze innovatieve formule:

-Zonder HEMA-, di-HEMA- en TPO-additieven: Hybride nagellakken uit de FREE SPACE-serie zijn vrij van stoffen als HEMA, di-HEMA en TPO, die vaak de bron zijn van allergieën voor acrylaten. Dit is een ideale oplossing voor mensen die de gezondheid van hun nagels en nagelriemen belangrijk vinden.

-Verbeterde weerstand tegen kleurverandering: De FREE SPACE-formule wordt gekenmerkt door een verbeterde weerstand tegen kleurverandering bij blootstelling aan licht. De nagels behouden de intensiteit van de kleur, waardoor de frisheid manicure wordt verlengd.

-Verhoogde weerstand tegen mechanische schade: FREE SPACE hybride vernissen worden gekenmerkt door een verhoogde weerstand tegen mechanische schade. Nagels bedekt met deze lak zijn beter bestand tegen krassen, afbladderen en andere potentiële schade.

-Veilige ingrediënten voor gebruiksgemak: De formule van FREE SPACE hybride nagellakken is zorgvuldig geselecteerd om maximaal gebruikscomfort te garanderen zonder het risico op allergieën of nagelriemirritatie.

De FREE SPACE-serie is niet alleen veilige, ale ook effectieve hybride lakken die zorgen voor een blijvend ego en een prachtig manicure-effect. Voor degenen die waarde hechten aan de gezondheid van hun nagels en de veiligheid van hun nagelriemen, is FREE SPACE een uitstekende keuze.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag vernis aan op de uitgeharde hybride basis en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 60 sec.

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met de huid. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.

SAMENSTELLING

Polyester-29, isobornylmethacrylaat, isopropylideendifenylbisoxyhydroxypropylacrylaat, polyester -3, Oryza Sativa, rijstzaadeiwit, ethylacetaat, butylacetaat, ethyltrimethylbenzoylfenylfosfinaat, hydroxycyclohexylfenylketon, silica-dimethylsilylaat, PEG-3-trimethylolpropaantriacrylaat, nitrocellulose, a-cetyl Tributylcitraat, isopropylalcohol, dipropyleenglycoldiacrylaat, trimethylolpropaan, stearalkoniumbentoniet, diacetonalcohol, aluminiumhydroxide, fosforzuur, p-hydroxyanisol, +/- CI 77891, CI 77510, CI 15850, CI 77266 (nano), CI 45410, CI 77288, CI 19140, CI 77742, CI 60730. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115063
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805281294

Stars from the Stars Free...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies