Beauty Formulas whitening tandpasta Actieve kool 100 ml + Tandenborstel 1 stuk

€ 4,69
Inclusief belasting

Vermindert verkleuring

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Beauty Formulas whitening tandpasta Actieve kool 100 ml + Tandenborstel 1 stuk

Tandpasta met geactiveerde houtskool verwijdert effectief voedselresten en vermindert verkleuring en helpt de vorming van tandplak tegen te gaan. Actieve kool is een actief ingrediënt met hoge absorptie-eigenschappen. Verwijdert afzettingen die het gevolg zijn van de consumptie van kleurende voedingsmiddelen, bijv. koffie, rode wijn, thee. Dankzij de inhoud herstelt de tandpasta de natuurlijke kleur van de tanden, zonder verkleuring. Door het gebruik ervan kunt u een goede mondhygiëne behouden, een gevoel van reinheid en frisheid geven. De tandenborstel die aan de tandpasta is bevestigd, heeft een geprofileerde handgreep met een speciaal antislipoppervlak waardoor hij gemakkelijker in de hand te houden is.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de pasta aan op de haren van de borstel. Poets je tanden ongeveer 2 minuten grondig. Slik de rest van de pasta niet door (spuug uit) en spoel uw mond met water.

SAMENSTELLING

Calcium , Aqua ( Water ), sorbitol, gehydrateerde silica, natriumlaurylsulfaat, cellulosegom, Aroma (smaak), houtskoolpoeder (actieve kool), trinatriumpyrofosfaat, natriumsaccharine, benzylalcohol, eugenol, limoneen.

107525
a lot

Specifieke referenties

ean13
5012251013475

Beauty Formulas whitening...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies