BabyBoom Geconcentreerde gezichtsverzorging en beschermende crème voor kinderen en zuigelingen vanaf 1 levensdag 50 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Ik ben een natuurlijke SOS verzorgings- en beschermingscrème, bedoeld voor de verzorging van de veeleisende huid van kinderen en zuigelingen. Ik fungeer als een dressing, verzacht onmiddellijk de rode, geïrriteerde en droge huid. . Ik ben gemaakt op basis van een natuurlijke, veganistische formule en bevat samenstellingen van ingrediënten die veilig zijn voor baby's vanaf de eerste levensdag.

HOE GEBRUIK JE MIJ?

Doe me op je handen en verdeel het dan grondig over de gereinigde huid van je baby. Gebruik zo vaak als nodig is. Gebruik samen met andere BabyBoom cosmetica.

WAT KAN IK JOU BIEDEN Ik voorkom irritatie en roodheid, kalmeer en regenereer onmiddellijk de geïrriteerde en droge huid. Ik bescherm tegen huiduitslag, schaafwonden en schuren en ondersteun de snelle regeneratie van de huid van je baby. Ik hydrateer en smeer, ik zal perfect zijn voor de verzorging van het gezicht en het hele lichaam het hele jaar door, ik bescherm tegen schadelijke weersomstandigheden.
BESCHERMEN Zorg ervoor dat de huid van uw baby niet zonder de juiste bescherming komt te zitten. Dankzij de ingrediënten die in mijn interieur zitten, weet je zeker dat de huid de huid van je kind goed beschermt tegen invloeden van buitenaf.
IK VET EN REGENEREER Ik smeer niet alleen, maak glad, maar regenereer ook. Ik werk uitgebreid om voor het lichaam van uw kind te zorgen.
68014

Specifieke referenties

ean13
5903031255904

BabyBoom Geconcentreerde...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies