The Konjac Sponge Company Premium Baby Konjac spons voor kinderen 1 stuk

€ 3,80
Inclusief belasting

Konjac voor kinderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

The Konjac Sponge Company Premium Baby Konjac spons voor kinderen 1 stuk

De rechthoekige Konjac Premium Baby-spons is een uniek product gemaakt voor de gevoelige huid van pasgeborenen, baby's en kinderen van alle leeftijden. De zachte en aangename structuur is ideaal voor het dagelijks wassen van het lichaam en het hoofdje van de baby en zorgt voor een zachte verzorging vanaf de eerste levensdag. Bovendien wordt de Konjac Premium Babyspons ook aanbevolen voor volwassenen met een zeer gevoelige huid. De Konjac Premium Babyspons is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en heeft een uitgebalanceerde pH, waardoor hij veilig en geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Het is een uitstekende keuze om te baden, het lichaam te wassen en de handen schoon te maken, vooral wanneer u op reis bent of buitenshuis speelt. Belangrijk is dat de Konjac Premium Baby-spons vrij is van kleurstoffen, conserveermiddelen, chemische ingrediënten en andere potentieel irriterende ingrediënten, waardoor deze bijzonder effectief is bij huidproblemen zoals irritatie of eczeem. Dankzij zijn zachtheid en natuurlijkheid is deze spons een uitstekende keuze voor elk gezin dat de gezondheid en het comfort van hun huid belangrijk vindt.

HOE TE GEBRUIKEN

Voordat u hem voor de eerste keer gebruikt, moet u de spons zorgvuldig wassen door hem meerdere keren in water te dompelen en voorzichtig tussen uw handen te knijpen. Een Konjac-spons gedrenkt in water (of met een beetje reinigingsproduct) en uitgeknepen, moet voorzichtig worden gereinigd met cirkelvormige bewegingen. Na gebruik de spons afspoelen, zachtjes uitknijpen en op een droge en warme plaats laten drogen. Plaats de spons niet in vochtige omstandigheden, omdat deze kan gaan schimmelen of rotten - het is een natuurproduct, zonder conserveermiddelen! De levensduur van een Konjac-spons is ongeveer 1-3 maanden en wanneer deze er versleten uitziet of broos en kruimelig wordt, moet deze worden vervangen door een nieuwe. De oude kan in de compost worden gegooid of op de bodem van de pot worden geplaatst om vocht vast te houden voor de plant.

SAMENSTELLING

bio bloem van Konjac, puur vulkanisch water van het eiland Jeju. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116320
a lot

Specifieke referenties

ean13
5055113801735

The Konjac Sponge Company...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies