Dentosept A Minispray 30 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Beschrijving

< strong > Dentosept Een minispray met frambozensmaak - verlichting bij aften, spruw en pijnlijke doorkomende tandjes.

Samenstelling volgens INCI

Aqua , propyleenglycol, xylitol, glycerine, Panthenol , Ethylhexyglycerine, Laureth-9, Poloxamer-188, PEG-35 Ricinusolie, natriumascorbaat, natriumlauroylsarcosinaat, natrium Sacharine, Octenidine HCI, Menthol, Mentha Piperita-olie, Eucalyptol, Zinkcitraat, Riboflavine, Niacinamide, Aroma .

Eigenschappen

Octenidine en zinkcitraat hebben antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Ze helpen schoon houden en ontstekingen voorkomen. Inbegrepen Glycerine vormt een beschermend laagje op het slijmvlies en zorgt voor een goede hydratatie. Pantenol en vitamine B2 en B3 in het preparaat voeden en versnellen de regeneratie van het mondslijmvlies. Dankzij het gehalte aan pepermuntolie en eucalyptusextract verfrist en reinigt het preparaat de mondholte en heeft het een verkoelende en rustgevende werking. Xylitol biedt effectieve bescherming van tanden tegen cariës.

Bestemming

Het preparaat wordt aanbevolen bij een goede mondhygiëne speelt een belangrijke rol bij het in goede conditie houden van het slijmvlies aandoening, bijvoorbeeld bij irritatie veroorzaakt door: aften, spruw, pijnlijke doorkomende tandjes, beugel dragen en andere aandoeningen, zoals jeuk en brandend tandvlees de jongste. De voorbereiding zorgt ook voor een goede verzorging van de caviteit in het geval van uitbarsting van blijvende tanden bij kinderen.

Voor gebruik zonder leeftijdsbeperkingen.


04183

Specifieke referenties

ean13
5903473009448

Dentosept A Minispray 30 ml

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies