Fa Men Douchegel Amazonia Spirit 250 ml

€ 2,50
Inclusief belasting

De 2-in-1 formule van deze douchegel zorgt voor een grondige wasbeurt van het haar, een effectieve reiniging van het lichaam en beschermt tegelijkertijd de huid tegen uitdroging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Fa Men Douchegel Amazonia Spirit 250 ml

Geef je zintuigen een buitengewoon avontuur met verfrissende en verleidelijke geuren van Fa Men douchegel. Voel je elke dag geweldig! Een geurig avontuur wacht op je. Verrijkt met 100% natuurlijk tonkaboonextract en een frisse, kruidige geur, neemt deze douchegel je zintuigen mee op reis naar de Braziliaanse jungle. Geniet van een intense en fascinerende ervaring in elk bad. Niet alleen de geur, maar ook sensuele verzorging is belangrijk. De 2-in-1 formule van deze douchegel zorgt voor een grondige wasbeurt van het haar, een effectieve reiniging van het lichaam en beschermt tegelijkertijd de huid tegen uitdroging. In één simpele stap kunt u genieten van uitgebreide zorg. Maak je klaar voor een buitengewone ervaring onder de douche die een geuravontuur combineert met intensieve verzorging. Kies Fa Men douchegel en voel je elke dag fantastisch.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid gel op uw handen of op een badspons. Verdeel de gel voorzichtig over het hele lichaam met zachte masserende bewegingen. U kunt zich concentreren op de plaatsen die u wilt verfrissen of ontspannen. Spoel de gel grondig af met water en zorg ervoor dat er geen resten op de huid achterblijven.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111908

Specifieke referenties

ean13
4015100427523

Fa Men Douchegel Amazonia...

€ 2,50
group_work Toestemming voor cookies