Nacomi Next Level Dermo Spot creme tegen imperfecties 30 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

De crème vermindert oneffenheden en geeft een gevoel van opluchting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Dermo Spot creme tegen oneffenheden 30 ml

De crème vermindert oneffenheden en geeft een gevoel van opluchting. De combinatie van actieve ingrediënten Elestab™, bisabolol en glycyrrhetinezuur maakt de crème antibacterieel en versnelt de eliminatie van huidlaesies. Het vermindert de zichtbaarheid van mee-eters en acne-verkleuringen en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen. Het aanwezige niacinamide kalmeert bovendien irritaties en helpt de huid te regenereren. De crème verrijkt met trehalose handhaaft de juiste hydratatie van de huid en verhoogt de elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends en/of 's avonds spotsgewijs aanbrengen op individuele huidlaesies in het gezicht. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , niacinamide, propaandiol, glycerine, cococaprylaat/capraat, propylheptylcaprylaat, trehalose, natriumpolyacrylaat, bisabolol, glycyrrhetinezuur, allantoïne, biosaccharidegom-1, hexamidinediisethionaat, melkzuur, tocoferol, glycine-sojaolie, maltodextrine, tocoferylacetaat , Parfum, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109107
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539717570

Nacomi Next Level Dermo...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies