ONLYBIO Botanic Clinic Acne Treatment Micro-Exfoliating Night Cream voor de huid met imperfecties 50 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Micro-exfoliërende nachtcrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

ONLYBIO Botanic Clinic Acne Treatment Micro-Exfoliating Night Cream voor de huid met imperfecties 50 ml

Micro-exfoliërende nachtcrème is een innovatieve ondersteuning voor de verzorging van de vette, gemengde en onvolmaakte huid. Het verbetert zichtbaar het uiterlijk en de conditie van de veeleisende huid. Wanneer u rust, bestrijden de natuurlijke actieve ingrediënten effectief de symptomen van acne en verkleuring. De innovatieve formule van de crème reguleert het werk van de talgklieren, waardoor overmatige afscheiding van talg en de vorming van uitslag wordt voorkomen. Tegelijkertijd wordt de zichtbaarheid van poriën verminderd, wordt de huid merkbaar gladder en egaal van kleur. Vitamine A en azelaïnezuur zijn werkzame stoffen waaraan de micro-exfoliërende crème rijk is. De combinatie van hun unieke eigenschappen met de revolutionaire formule van het product is de sleutel tot precieze en effectieve actie.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid van het product in de eerder gereinigde huid totdat het is opgenomen - op het gezicht, de hals en het decolleté. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

Aqua, Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Cetearyl Alcohol, Propaandiol, Glyceryl Stereate, Cetearyl livate, Prunus Persica (Perzik) Kernel Olie, Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Amandel) Olie, Sorbitan Olivate, Papaïne, Mangifera Indica (mango) zaadboter, retinylpalmitaat, azelaïnezuur, Arachis hypogaea (pinda) olie, polyglycerine-6, pentyleenglycol, natriumsurfactine, betaïne, maltodextrine, cocamidopropylbetaïne, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, Citroenzuur, tocoferol, benzoëzuur, parfum, citral, limoneen, eugenol, linalool. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109183
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904209840489

ONLYBIO Botanic Clinic Acne...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies