ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment Regenererende crème na cosmetische ingrepen 50 ml

€ 13,59
Inclusief belasting

Regenererende crème voor de huid na dermatologische procedures

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment Regenererende crème na cosmetische ingrepen 50 ml

Regenererende crème voor de huid na dermatologische procedures is een professionele behandeling die de vernieuwingsprocessen ondersteunt. De geconcentreerde formule verzorgt de droge en geïrriteerde huid en elimineert het gevoel van ongemak. Het voedt het diep, zorgt voor een dosis hydratatie en kalmeert irritaties. Tegelijkertijd versterkt het de natuurlijke beschermende barrière van de huid. De regenererende crème is rijk aan o.a. in vitamine B5 in hoge concentratie, waardoor het uiterlijk en de conditie van de huid zichtbaar verbetert. Dit effect wordt versterkt door het extract van centella asiatica. Het product is veganistisch, bevat 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke dag - 's ochtends en 's avonds - aan op een goed gereinigd gezicht, hals en decolleté. Wrijf in tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua, panthenol, propaandiol, Prunus Amygdalus Dulcis (zoete amandel) olie, cetearylolivaat, glycerine, cetearylalcohol, capryl/caprinezuurtriglyceride, sorbitanolivaat, kaliumcetylfosfaat, tocoferol, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, cocamidopropylbetaïne, pentyleenglycol , natriumsurfactine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, benzylalcohol. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109196
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840625

ONLYBIO Botanic Clinic...

€ 13,59
group_work Toestemming voor cookies