ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment verstevigende dag- en nachtgezichtscrème voor de rijpere huid 50 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Verstevigende dag- en nachtcrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment verstevigende dag- en nachtgezichtscrème voor de rijpere huid 50 ml

De verstevigende dag- en nachtcrème verhoogt de elasticiteit van de huid en verstevigt deze sterk - met als resultaat dat de contouren van het gezicht duidelijker worden. Rimpels worden effectief geëlimineerd en verkleuringen zijn minder zichtbaar. De crème neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces van de huid wordt tegengegaan. Maar liefst 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong verbeteren de conditie van de huid, leveren voedingsstoffen en hydrateren deze intensief. Hierdoor ziet het er jonger uit en geniet het van een gezonde glans. Actieve ingrediënten ingesloten in intelligente microcapsules bereiken de diepe lagen van de opperhuid. Actieve ingrediënten: vitamine E, bakuchiol en hexapeptide-11, met wetenschappelijk bewezen effecten, vullen elkaar perfect aan en zorgen voor verbluffende resultaten. Het product is veganistisch.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke dag - 's ochtends en 's avonds - aan op een goed gereinigd gezicht, hals en decolleté. Wrijf in tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua, Coco-Caprylaat/Capraat, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Propaandiol, Undecaan, Kalium Cetyl Fosfaat, Glyceryl Stearaat Citraat, Tocoferol, Bakuchiol, Hexapeptide-11, Levan, Bacillus Subtilis Ferment Extract, Glyceryl Stearaat, Squalaan, pentyleenglycol, natriumsurfactine, Prunus Amygdalus Dulcis (zoete amandel) olie, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, tridecaan, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, cocamidopropylbetaïne, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, parfum, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Limonene, Linalool De exacte samenstelling staat op de verpakking

109201
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840557

ONLYBIO Botanic Clinic...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies