Bielenda Professional SUPREMELAB Hyalu Minerals light Hydro -Crème met hyaluronzuur met laag molecuulgewicht 50 ml

€ 15,60
Inclusief belasting

Het verfrist de huid zonder deze te verzwaren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Bielenda Professional SUPREMELAB Hyalu Minerals light Hydro -Crème met hyaluronzuur met laag molecuulgewicht 50 ml

Een product met een uiterst comfortabele, lichte hydroformule die de eigenschappen van een crème combineert met de lichtheid van een gel. Het verfrist de huid zonder deze te verzwaren. Het bevat alleen het duurste, ultra-laagmoleculaire hyaluronzuur, wat het een uniek product maakt. Het zorgt voor een optimale hydratatie en hydratatie van de huid, verstevigt deze, maakt haar glad en maakt haar elastisch en stralend. De samenstelling bevat ook zeemineralen, revitaliserende gefermenteerde ingrediënten en plantaardige taurine. Actie:

- ultra-laagmoleculair hyaluronzuur - verhoogt snel, diep en effectief het hydratatieniveau in de diepere huidlagen dankzij een beter penetratievermogen. Verbetert de flexibiliteit en elasticiteit.

- gefermenteerde essence - gefermenteerde ingrediënten (rijstwater en gistfermentatieproduct). Ze hebben geweldige verzorgende, regeneratieve en versterkende eigenschappen. Ze voeden, hydrateren, verminderen transepidermaal waterverlies, revitaliseren en verbeteren het uiterlijk van de huid.

- extract van rode algen - een bron van plantaardige taurine, die tekenen van vermoeidheid vermindert en de vermindering van tekenen van veroudering ondersteunt.

- zeemineralen - ingrediënten die zorgen voor het juiste niveau van huidvoeding, de bloedcirculatie verbeteren, waterverlies door de opperhuid verminderen (TEWL).

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Gebruik in de ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, trehalose, stearylalcohol, gehydrogeneerde ethylhexylolivaat, squalaan, isononylisononanoaat, tripelargonine, Argania Spinosa-kernelolie, Hyaluronic Acid , Jania Rubens-extract, Saccharomyces/rijstfermentfiltraat, Saccharomycesfermentfiltraat, Chlorella vulgaris-extract, allantoïne , Maris Sal, natriumstearoylglutamaat, fytosterolen, gehydrogeneerde Olive onverzeepbare bestanddelen, isododecaan, gehydrogeneerde tetradecenyl/methylpentadeceen, tocoferylacetaat, glycine-sojaolie (sojaboon), C10-18-triglyceriden, natriumcarrageen, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, natriumpolyacrylaat, pent yleen Glycol, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Dinatrium EDTA, Citroenzuur, Benzylalcohol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Ethylhexylglycerine, Fenoxyethanol, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

109328
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049560

Bielenda Professional...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies