Apis Platinum Gloss Plantynowy Krem odmładzający 50 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Crème met sterk verjongende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Apis Platinum Gloss Plantin Verjongende Crème 50 ml

Crème met sterk verjongende eigenschappen. Het bevat colloïdaal platina, dat in combinatie met niacinamide en kopertripeptide de natuurlijke verouderingsprocessen van de huid reguleert, hydrateert en de regeneratie versnelt. De toevoeging van echiumzaadolie en sheaboter maakt rimpels aanzienlijk gladder. Maakt de huid stralend, elastisch en zichtbaar verjongd.

Actieve ingrediënten:

- Colloïdaal platina - heeft een reinigende, kalmerende, regenererende en ontstekingsremmende werking. Vermindert huidverkleuring. Reconstrueert huidweefsels, versterkt het effect van antioxidanten. Het ondersteunt de hydratatie, verzacht en verheldert de huid.

- Koperpeptide - ondersteunt de aanmaak van collageen en elastine, wat zich vertaalt in de vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Het werkt als een antioxidant, minimaliseert de effecten van huidveroudering, regenereert de dermis.

- Echiumzaadolie met een hoog gehalte aan vetzuren en fosfolipiden. Het creëert een film op het huidoppervlak die overmatige verdamping van water uit de opperhuid beperkt. Het heeft ontstekingsremmende, regenererende en anti-aging eigenschappen. Het herstelt de lipidenlaag en vermindert de ruwheid van de huid.

- Hyaluronzuur - hydrateert langdurig, maakt rimpels glad, verstevigt en verbetert de elasticiteit.

- Squalane - versterkt de hydrolipidenlaag van de huid en beschermt deze tegen overmatig waterverlies, waardoor het de huid zichtbaar hydrateert. Het ondersteunt het proces van penetratie van actieve ingrediënten in de huid. Het is een natuurlijke antioxidant, beschermt tegen vrije radicalen

Bio-propaandiol - is een plantaardig alternatief voor glycol, heeft een hydraterende werking, ondersteunt de penetratie van actieve ingrediënten in de huid.

- Karitéboter - regenereert en voedt de huid perfect. Het is een rijke bron van vitamine A en E, die overeenkomen met o.a. om huidverouderingsprocessen te vertragen en te beschermen tegen vrije radicalen.

- Niacinamide - vitamine B3, vermindert de zichtbaarheid van uitgezette talgklieren, verbetert ook de hydratatie van de huid en voorkomt verkleuring.

- Vitamine E - voorkomt hyperpigmentatie. Hydrateert diep, ontstekingsremmend en hydrateert de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème gelijkmatig aan op gezicht, hals en decolleté. Laten absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , Echium Plantagineum Zaadolie, Propaandiol, Coco-Caprylaat/Capraat, Niacinamide, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Benzyl Alcohol, Salicylzuur, Glycerine, Sorbinezuur, Carbomeer, Colloïdaal Platina, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerine, Bis (Tripeptide-1) , Copper , Natriumhyaluronaat, Squalaan, Butyrospermum Parkii Boter, Natriumhydroxide, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Parfum. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109410
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810008130

Apis Platinum Gloss...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies