Mokosh bronzing body- en gezichtslotion Oranje met kaneel 180 ml

€ 20,00
Inclusief belasting

Geeft de huid een mooie kleurtint

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Mokosh bronzing body- en gezichtslotion Sinaasappel met kaneel

Voedende en hydraterende lotion met een oosterse geur van sinaasappel en kaneel geeft de huid op natuurlijke wijze een mooie bruine tint. De rijkdom van natuurlijke oliën: van baobab en zonnebloem voorkomt uitdroging van de huid, bosbessenwas hydrateert sterk en maceraat van bittere sinaasappelbloemen revitaliseert en kalmeert irritaties. De lotion bevat kalmerende aloë vera en vitamine E, die een beschermend effect hebben en de effecten van oxidatieve stress verminderen. Bovendien is het verrijkt met een innovatief ingrediënt van natuurlijke oorsprong "MelanoBronze" uit het extract van de kuisboom, dat de natuurlijke pigmentatie van de huid verhoogt. Hierdoor wordt de huid donkerder op dezelfde manier als bij het zonnebaden, maar zonder deze bloot te stellen aan UV-straling.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid balsem met cirkelvormige bewegingen in het lichaam en gezicht. Zorg ervoor dat het product op alle plaatsen op de huid wordt aangebracht. Voordat u de lotion voor het eerst aanbrengt, is het de moeite waard om peeling te doen. Was je handen na gebruik, vooral de binnenkant. Vanwege de karakteristieke geur van DHA raden we aan om de balsem 's avonds aan te brengen en de volgende dag de huid te wassen.

SAMENSTELLING

qua, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Cocoate••, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Cetearyl Alcohol, Dihydroxyacetone, Sorbitol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Rhus Verniciflua Peel Cera, Trehalose, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Seed Oil, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Olie, Cetearyl Glucoside, Benzyl Alcohol, Vitex Agnus Castus (Chasteberry) Extract, Acetyl Tyrosine, Ethyl Alcohol, Stearinezuur, Daucus Carota Sativa (Wortel) Extract, Citrus Aurantium Amara (Bittere Orange ) Bloem Extract, Xanthaangom••, Parfum, Tocoferol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, dehydroazijnzuur, kaneel, citral, citronellol, eugenol, geraniol, limoneen, linalool

De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109438
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902729030625

Mokosh bronzing body- en...

€ 20,00
group_work Toestemming voor cookies