Yumi Holy C Gezichtscrème sorbet verhelderend en hydraterend Abrikoos-Citroen 50 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Verhelderend en hydraterend voor de huid van het gezicht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Holy C Gezichtscrème sorbet verhelderend en hydraterend Abrikoos-Citroen 50 ml

Verhelderend en hydraterend voor de huid van het gezicht. Het perfecte product voor iedereen die extra licht en de geur van de zomer in één wil. Een uitgebreide combinatie van vitamine C, aloë vera en een complex van zonnebloemolie, druivenolie en duindoornolie herstelt de glans van de huid, hydrateert en beschermt de huid tegen externe factoren.

ACTIE:

Vitamine C - om het effect van de crème te versterken, is vitamine C in twee vormen verkrijgbaar. Vermindert verkleuring en egaliseert de huidskleur. Verhoogt de elasticiteit van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

99% aloëbladsap - hydrateert diep en kalmeert de huid, maakt het zacht aanvoelend. Het is een van de meest voedselrijke planten op aarde.

Een complex van oliën: zonnebloem, druif, duindoorn - creëer een jeugdelixer rijk aan vitamine E. Ze kalmeren, kalmeren en regenereren de huid.

Prebiulin FOS™ - een uniek prebioticum verkregen uit artisjok en cichorei uit Jeruzalem reguleert op natuurlijke wijze de bacteriële flora van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid. Wrijf in tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Sodium Ascorbyl Phosphate, Citrus Limon Juice, Prunus Armeniaca Juice, Hippophae Rhamnoides Fruit Olie, Ascorbinezuur, Inuline, Tocoferol, Fructose, Gluconolacton, Oryza Sativa-zetmeel, Glycerine, Xanthaangom, Natriumcitraat, Trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Ceteareth-20, Natriumhydroxide, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limoneen, Geraniol, Citronellol. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

109783
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693165408

Yumi Holy C Gezichtscrème...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies