Isana Huidverzorgende crème met een delicate fruitige geur 30 ml

€ 2,60
Inclusief belasting

Voedende crème met sheaboter en kokosolie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana Huidverzorgende crème met een delicate fruitige geur 30 ml

De voedende crème met sheaboter, kokosolie en hibiscusextract is een veelzijdig product dat een uitgebreide verzorging biedt voor handen, gezicht en lippen. Het is speciaal gemaakt om de huid te verzorgen en te voorzien van essentiële voedingsstoffen. De crème bevat karitéboter, die rijk is aan voedingsstoffen en vitamines. Deze natuurlijke boter hydrateert en voedt de huid diep, waardoor deze zacht en glad blijft. Kokosolie versterkt bovendien. Hydrateert en beschermt de huid, voorkomt uitdroging en krassen.

HOE TE GEBRUIKEN

De crème kan op handen, gezicht en lippen worden gebruikt en biedt een uitgebreide verzorging. Hydrateert en beschermt de huid, voorkomt uitdroging en krassen.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Ethylhexylstearaat, Cocos Nucifera-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Glycerylstearaat, Glycerylstearaat SE, Cetylalcohol, Persea Gratissima-olie, Hibiscus Sabdariffa-bloemenextract, Panthenol , Cera Alba, Isoamylcocoaat, Xanthaangom, Parfum, Natriumcetearylsulfaat , citroenzuur, carbomeer, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, tetranatriumglutamaatdiacetaat, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumhydroxide, benzylsalicylaat, citronellol

111198
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615878744

Isana Huidverzorgende crème...

€ 2,60
group_work Toestemming voor cookies